A keresztény mise, mint az emberi véráldozat főpróbája

Hála a spirituális tudás évszázadokon át tartó erős visszatartásának, a legtöbb ember nem csak tudatlan, de képtelen meglátni az egyértelmű igazságot. Ez az ellenség taktikája a hódításra: vakfoltokat teremtenek a lélekben, amivel spirituálisan fegyvertelenné teszik az embereket. Az úgynevezett „hatodik érzék” a legtöbb emberből teljesen hiányzik.

Szerencsétlen emberek millióit tévesztették meg a kereszténység és az iszlám programjával, amiknek egyetlen célja, hogy elpusztítsák a spirituális tudást, és hazugságokkal helyettesítsék azt, az emberi faj és minden más földi élőlény pusztulása érdekében.

A zsidó-keresztény biblia figyelmezteti a hívőket az elme erőivel és “boszorkánysággal”
kapcsolatban, így azok képtelenek átlátni a hazugságokon, amikkel minden nap szembesülnek.

A zsidók, akik természetüknél fogva paraziták, mindig is a nem-zsidókat használták spirituális gazdatestként, akikből táplálkozhattak… nem különböznek az idegen Szürkéktől, akik lelkek kollekciójából táplálkoznak. Sokan közületek már ismerik a “zsidó rituális gyilkosságokat”. A zsidó ünnepek alatt a legfőbb rabbik nem-zsidó gyermekeket rabolnak el, akiket feláldoznak Jehovának. A gyereket a zsinagóga titkos helyiségébe viszik, ahol halálra kínozzák. Eközben a gyerek még életben van, a négy sarokból [a végtagjaiból] kivéreztetik, és a vért a rabbik rituálisan megisszák. Ezért mészároltak le egész zsidó falvakat számtalanszor a történelem során, és tiltották ki őket majdnem minden országból a világban, kivéve az Egyesült Államokat, és ezért gyűlöli őket
minden nem-zsidó faj. És ez csak egy bűntény… Még sorolhatnám a zsidók szörnyű bűneit, de ez a prédikáció arról szól, hogy mindez hogyan kapcsolódik a keresztény miséhez, illetve templomi istentisztelethez. Ha bővebben akarsz tájékozódni a témáról, olvasd el a “2000 évnyi zsidó rituális gyilkosság” című cikket.

Egy nyilvános könyvtár polcain találtam egy könyvet,amit egy zsidó rabbi írt, és a címe „Tiéd lesz a gazdagság”. Ez benne van a bibliában is. A cím a zsidóknak szól. Majdnem minenki tisztában van a zsidók hihetetlen vagyonával, sikerével és hatalmával amit már évszázadok óta birtokolnak. Mindez az okkult hatalom kihasználásának köszönhető, és közvetlenül kötődik a kereszténységhez.

Ahogy már említettem korábban, a zsidó-keresztény biblia nem más, mint egy könyv a zsidó boszorkányságról. A versek, a számaik és így tovább. Ha ezt meg akarjuk érteni, akkor elsősorban tudnunk kell, hogy hogyan működik a boszorkányság, a hatalom szavai, és legfőképpen a tudatalatti, az elme ereje, hogy az operátor akarata manifesztálódjon a valóságban is.

Mint a legtöbb zsidó munkában, itt is a tudatalattit használják hogy kialakuljon egy
energiakapcsolat. Erre csak azok tudnak rájönni, akik maguk is ismerik az elme erejét és a
boszorkányságot. Ezért figyelmeztet a biblia, és ijeszti el a nem-zsidókat bármitől, ami valóban spirituális… „varázsló asszonyt ne hagyj életben” és hasonló baromságokkal, vagy egy „tüzes tóban égni” stb. Korábban észrevettem, hogy ezek a sorok átkokat is tartalmaznak, hogy teljesen elvágják azokat a spiritualitástól, akiket könnyű megijeszteni ilyesmikkel.

„Edd a testem… Idd a vérem…”

Az egyházi mise vagy templomi istentisztelet témája az emberi véráldozat utánzása. A legtöbb ember ezt képtelen meglátni, nincsen tudatában, mivel falba van zárva az elméje. A názáretit minden egyházi istentiszteleten keresztre feszítik egy Jehovához szóló véráldozat során. Nagyon jól emlékszem a pap által vég nélkül ismételt mondatokra, ami kiépíti a kapcsolatot az áldozat és a kollektíva között; „ez jézus teste”, utána pedig jön az ostoba kis ostya… Mint tudjuk, a názáreti is “keresztre volt szögezve” a négy sarokpontnál, ahogy a gyermekek is, akiket a zsidók áldozatnak használnak. Ez teremti meg a szükséges kapcsolatot, ami táplálja az energiákat a zsidó rituális gyilkosságokhoz, sikert hozva a zsidó fajnak, különösen földi vagyon terén.

Minden egyes katolikus misén [és a protesténsoknál is] BELEVERIK a következő sorokat a
részvevők elméjébe, újra és újra és újra:

„Azon az éjszakán, amelyen elárultatott, vette a kenyeret, áldást mondott, és megtörte, odaadta nekik, és ezt mondta: Vegyétek, és egyetek belőle mind, ez az én testem.”

„Azután vette a poharat, hálát adott, odaadta nekik, ittak belőle mindnyájan, és ezt mondta nekik: Vegyétek, és igyatok belőle mind, ez az én vérem.”

LÁTOD A KAPCSOLATOT??? EZ EGYÉRTELMŰEN EGY EMBERI VÉRÁLDOZAT!!!

Az emberek ezt nem látják, mert spirituálisan megvakították őket. Én elég sok mindenen átlátok, mert ledöntöttem a falakat az elmémben, amiket az ellenség állított fel. Emlékszem, négy hete egy boltban vásároltam, a hangszóróból vallásos karácsonyi dalok szóltak, és teljesen egyértelmű volt nekem, hogy ezek a megtévesztett keresztények a saját kárhozatukért énekelnek…

Hogy megteremtsék a szükséges figyelemelterelést és összezavarják áldozataikat, a zsidók mindig úgy állították be, mintha a kereszténység üldözné őket. Úgy tesznek, mintha ellenségek lennének.
Ha valaki ledönti a falakat az elméjében, láthatja azt ami minden nap ott van a szemünk előtt. A Biblia minden lapján ott van a „zsidó”, „zsidók”, vagy „izrael” szó, illetve hasonló szavak, és ez a zsidók és vezetőik iránti tisztelet és magasztalás kifejezése. A biblia folyton azt a tudat alatt ható témát tárja elénk, hogy a zsidók és istenük, Jehova leigázza a nem-zsidó népeket az Ószövetségben.
A leigázás és rabszolgasorba döntés után a názáreti, vagyis a régóta várt zsidó messiás színre lép. Zsidó a “születésétől” kezdve a “haláláig”. Bővebben a “Jézus, a zsidó archetípus” című cikkben.

Az egész zsidó názáreti karakter egy fogalomól, pontosabban a kígyószerű boszorkányerő
fogalmából lett megalkotva. Erről “Az igazság Jézus Krisztusról” című cikkben olvashatsz.

Ismétlem: ahhoz hogy a mágikus munka sikeres legyen, általában szükséges valamiféle kapcsolat az áldozat elméjében. A legtöbb keresztény képtelen észrevenni, hogy jehova egy gyilkos és hazug volt a kezdetektől fogva. Az Újtestamentum tovább halad a történettel, amiben a názáreti végül véráldozattá válik… megölik feláldozzák Jehovának, a saját vérszomjas, gyilkos, szadista „apjának”.
A maga beteges módján ez a gyermekgyilkosságra utal. Mivel a gyermekek elméje még nagyon befolyásolható, annak köszönhetően hogy kevés személyes tapasztalatuk van ami formálná a viselkedésüket és színessé tenné a személyiségüket, ők válnak elsődleges célpontokká. A kereszténység hírhedt a gyermekek megrontásáról, ahogy az angyalok is, és természetesen a mocskos zsidók. Tudják, hogy könnyen felhasználhatják a gyermekek energiáit, mert nincs, vagy nagyon kevés a spirituális ellenállásuk.

A hab a tortán pedig a hit krisztus “második eljövetelében”, ami valójában egy másik hazugság, ami arra szolgál, hogy a nem-zsidók spirituális energiáival és hitével táplálják a zsidó messiás valósággá válását, felhasználva a tömegelme erejét.

Idézet a zsidó Talmudból:
Simeon Haddarsen, fol. 56-D: „Mikor eljön a messiás, minden zsidónak lesz 2800 rabszolgája.

A legtöbb embernek fogalma sincs a fentiekről, és nem képesek meglátni. Már korábban is írtam egy prédikációt arról, hogy a zsidók hogyan használják az okkult erőket:
http://groups.yahoo.com/group/JoSNewsletter/message/385

Íme egy kivonat:

A lenti videót mindenkinek erősen ajánlom. Ez nem újdonság, és egyértelműen leleplezi a zsidó okkultizmus működését, valamint a szuggesztió és a tudatalatti erejét, amivel a törekvéseiket manifesztálják a valóságban is. A lövöldözések az amerikai fegyvertartási törvények szigorításának céljából voltak megszervezve. Sok ember, például az alább linkelt videó készítője sincs tisztában a zsidók hatalmával, vagy hogy a zsidók hogyan táplálkoznak belőle és hogyan irányítják a keresztény program ostoba követőinek energiáját, tehát csak téves elképzeléseik lehetnek a valóságról:

Sandy Hook és Batman lövöldözések a Batman: Dark Knight Rises című filmben lettek
bejelentve:
http://www.youtube.com/watch?v=c8nTZKpmtlQ

Az okkult erők zsidók általi kihasználásának gyökerei a gematriában találhatóak. 911 is egy volt közülük… elég egyértelmű. Egy munkatársam mutatta pár éve, hogy hogyan kell egy húszdollárost úgy összehajtogatni, hogy a hátulján láthatóvá váljanak a füstölgő ikertornyok. Nincs időm megkeresni a linket, keress utána az interneten (pl. http://www.foldmoney.com/). Hirtelen, miután a katasztrófa bekövetkezett, a régi 20 dollárost amit belehetett úgy hajtogatni, kivonták a forgalomból. A tömegeknek pedig beadták azt a baromságot, hogy “túl könnyen hamisíthatóak”.
Nagyon gyorsan eltűntek, mivel túl sokan tudták, hogyan hajtogassák őket. A 20 dolláros a
leggyakoribb az USA pénzforgalmában.

Mások esetek például az elnökök elleni gyilkos merényletek. Pár éve csináltam erről egy kutatást. Figyeld meg Lincolnt, a neveket, a dátumokat, a számokat és azt, hogy ezek hogyan állnak össze kerek egésszé nagyon ijesztő módon, egyértelműen rámutatva arra, hogy a boszorkányság zsidó változata lett alkalmazva. 911 is egy nagyon nyilvánvaló példa erre; a dátum, a járatok, a számok, például a „New York City” 11 betűje. Nézz utána.

Zárszóként annyit, hogy az öngyilkos doktrínák és tanítások, amik azt hirdetik hogy a szegénység erény, illetve meg kell tagadni minden materiális vagyont, csak azt segítik elő, hogy a zsidók sikeresek legyenek, és minden vagyon és hatalom az ő kezükben maradjon. Az öngyilkos tanításokat már nagyon fiatal kortól kezdve verik bele az nem-zsidók fejébe, biztosítva azt, hogy még következő életükben se legyenek tőle szabadok, és szegények maradjanak.

Idézetek a zsidó Talmudból:
Seph. Jp., 92, 1: „Isten hatalmat adott a zsidóknak minden nemzet vére és tulajdona felett.”

Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 348: „Minden más nemzet tulajdona a zsidó nemzethez tartozik, amiért is ennélfogva jogosult bármilyen büntetés nélkül elvenni tőlük azt.”

Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 156: „Ha egy gój egy zsidó markában van, egy másik zsidó odamehet ugyanahhoz a gójhoz, kölcsönt adhat neki, majd becsaphatja hogy a gój tönkremenjen. Mert a gój tulajdona a törvényeink szerint nem tartozik senkihez, és az első zsidó aki arra jár, jogosult tőle elvenni.”

Mindezek mögött a zsidók állnak, ők azok akik erőltetik a kereszténységet, de a világot
megtévesztik hogy másképp higgyék. Én ezt mindig mindenhol látom, mert tudatában vagyok az egésznek. Még a kicsi, legjelentéktelenebb dolgok is, mint a legtöbb keresztrejtvény füzet is zsidó írók kezéből származik, tele vannak hivatkozásokkal a kereszténységre és annak mocskos bibliájára, mintha mindenkinek fejből kéne ismernie minden mocskos zsidó karaktert és archetípust.
Mintha ennek általános, mindennapi, elfogadott alapműveltségnek kellene lennie.

Kategória: Uncategorized
Címke: , , , , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás