Miért nyomja el a kereszténység szisztematikusan az emberi szexualitást?

A keresztény egyház minden tőle telhetőt megtett, hogy elnyomja és megfékezze a szexualitást. A szexuális energia az a teremtő életerő, ami felszabadítja a kundalinit, és ez közvetlen fenyegetést jelent az emberiség rabigába hajtását illető terveikre.

A kereszténységben semmi spirituális nincsen. A kereszténység egy eszköz, amivel minden
spirituális tudást és spiritualitást el akartak távolítani. Ezt hatékonyan sikerült elérniük a második csakra támadásával (ami a szexuális csakra), ezáltal a kundalini kígyó a gyökércsakrában rekedt. Hogy a kundalini energia biztonságosan (és egyáltalán) felemelkedhessen, minden csakrának szabadnak és nyitottnak kell lennie. A pszichológiai gátlások megjelennek a csakrákban, amik a lélek kulcsfontosságú összetevői, és így blokkok, akadályok jönnek létre, amik megakadályozzák a spirituális energia felemelkedését és keringését, mind a 7 fő csakrában, mind pedig a 144.000 nadiban.

A kereszténység, az iszlám, és más, kapcsolódó programok amik a spiritualitás elpusztítását célozzák, vehemensen támadják a szexualitást minden elérhető módon, legyen az heteroszexualitás, homoszexualitás, stb. Azért dolgoznak, hogy gátlásokat, bűntudatot, szégyent ébresszenek az emberekben, és ebből a csodálatos és spirituálisan megerősítő valamiből undorító dolgot csináljanak. Nagyon kevés keresztény és muszlim van tudatában, hogy mi is valójában a spiritualitás. Mindezen gyűlöletes programok csaló zsidó karakterekkel, zsidó helyekkel, és más kitalált zsidó archetípusokkal helyettesítették a spirituális fogalmakat, mint például a názáreti Jézussal. Jézust megtévesztésként, elterelésként használták, követőit távol tartva a valódi spiritualitástól és saját lelkük fejlesztésétől. Az igazság az, hogy mi váltjuk meg a saját lelkünket. „Jézus” csak egy kitalált zsidó karakter, és nem több, mint egy FOGALOM elferdítése.

A kundalini felszabadítja a lelket, és felnyitja a pszichét. A keresztény egyház továbbá azért is mindent megtett, hogy távol tartson minket az olyan lényekkel való kommunikációtól, mint Sátán és Démonjai, és szándékosan elvágott minket minden tudástól és hatalomtól. Ez a sötétben tart mindannyiunkat, és elvágott minket Igaz, Teremtő Istenünktől.

„EL FOGJUK PUSZTÍTANI ISTENT” – Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvei

A szexuális elnyomás felborítja az egyensúlyt a gyökér- és a második csakrában, ami eljut az érzelmi szintig (csakráig), ezután ez kiterjed a következő csakráig, és itt jön be a további
kiegyensúlyozatlanság, félelmet és bűntudatot gerjesztve, illetve más érzelmi és pszichológiai rendellenességeket hozva létre. Az elvágás miatt nincs kivezetés, ezért az emberiség generációról generációra spirituálisan degenerálódik. Minden egyes nemzedéket betanítottak és hozzászoktattak, hogy a szexualitásra judeo keresztény/muszlim módon tekintsen. Kevesen vagyunk akik teljesen mentesek ettől a befolyástól. Szexualitás = élet, szabadság, spirituális fejlődés. Az egyház tudja ezt, és évszázadokig elzárta az átlagemberektől ezt a tudást.

Mikor az „egyházat” említem, a csúcson lévőkről beszélek, nem az átlagos pedofil papról vagy lelkészről. A katolikus papság a legfőbb példája az ostobaság, tudatlanság és hülyeség elképesztő mértékének, beleértve a vak engedelmességet is. A gyerek-erőszakolás, molesztálás a legjobb illusztrációi annak, hogy mi történik amikor valaki tudatosan elnyomja az erős szexuális késztetést, ami maga az életerő.

E tudás elnyomása miatt az emberiség teljes potenciáljának mindössze 1/5-e és 1/10-e között üzemel. Az energiaközpontok zártak és szunnyadók maradnak, elvágva a világot más dimenzióktól, blokkolva a spirituális, mentális, érzelmi és fizikai potenciált, s mindezt azért, hogy a hatalom a „kiválasztott” kevesek kezében maradjon.

Ez mind annak a következménye, hogy azok ott fent fekete mágiát használnak, és ezt az évszázadok során továbbadták. A new age-mozgalom gyámoltalanságra tanít, és erősen ellenzi a fekete mágia bármely formájának használatát, így a ez a hatalom a kevesek kezében maradhat. Az igazságtételt és igazságosságot erősen helytelenítik és támadják. Az emberekbe belenevelik hogy áldozatok és rabszolgák legyenek. A félelmet folyamatosan használják, csakúgy mint a zsidó kommunizmusban, ahová a kereszténység végül elvezet.

A mágiában kontárkodó new age-esek is kiegyensúlyozatlanok. Az ősi Egyiptomiak tudták, hogy a fejlettséghez mesteri szinten kell kezelni a mágia fehér és fekete aspektusát is. A fekete mágiát elnyomják és korlátozzák a csúcson lévők, ők viszont szabadon használják. Az átlagember nem csak hogy nincs ezzel tisztában, de védtelen is ellene.

A nők kizárása és befeketítése a Jobbkéz Ösvényét követő vallásokban is egy meghatározott célt szolgál. Ahogy azt Thoth állította, minden párosával létezik az egyensúly és harmónia érdekében. A kettő egy teremtőerő. A bennünk rejlő női energia maga a tudatalatti és a psziché. A női aspektus köt minket össze az elme magasabb dimenzióival, és egyensúlyban áll az agy logikus, férfi oldalával. Ennek a kettőnek elméletileg együtt, harmóniában kéne dolgozniuk. A kundalini energia a lélek női
része. A nők támadásával és befeketítésével tudat alatt elnyomjuk ezt az energiát.

A női energia elpusztítása az ellenség terveinek alapja. Ha ez a női energia teljesen el van fojtva, az intuíció és a magasabb tudatosság kikapcsol, és az alsóbb tudatosság lesz az uralkodó. A szívcsakra – ami összeköti a hét csakrát és emellett egy fontos kikapcsolópont – alatti csakrák kapcsolat nélkül maradnak, így komoly mértékben felborul az egyensúly. Az egyház és irányító csatlósai nagyon is tudatában vannak a női energia lekapcsolódásával járó kiegyensúlyozatlanságnak. A csakrák mind együtt dolgoznak.

Ami ezután következik, az annak az érzéknek az elvesztése, amire nagyon nagy szükségünk van, és amit “hatodik érzéknek” hívunk. Az emberiség spirituálisan vak, és ezáltal teljes mértékben áldozattá vált. Ez a keresztény egyház célja, felkészíteni a Dzsentileket a szolgai létre, ahol nem kérdeznek semmit, tudatlanok, és képtelenek ellenállni zsidó gazdáiknak [kommunista állam].
Például ha egy hozzáértő zsidó átkot szór, a Dzsentil áldozata, akibe belenevelték a keresztény hazugságokat, védtelen ellene, és megadja magát. Még csak nem is várja hogy megátkozzák, nem is tud róla. Ily módon a zsidók “Istenekké” válnak.

Idézet a zsidó Talmudból:
Simeon Haddarsen, fol. 56-D: “Mikor a Messiás eljön, minden zsidónak lesz 2800 rabszolgája.”

Kategória: Uncategorized
Címke: , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás