Az ellopott év

A kereszténység megérkezésével a Pogány templomokat és fontos vallási központokat elpusztították, porig égették. Ezek az építmények erőteljes ley-vonalakon helyezkedtek el, hogy megfelelően álljanak a Föld erőihez képest. Ezután keresztény templomokat építettek az elpusztított Pogány templomok fölé. Minden Dzsentil eredetű dolgot elátkoztak és „gonosznak”bélyegeztek. Ez a lépés biztosította, hogy ezután a pszichikus energiát befogják, és a zsidók imádatára irányítsák, valamint hogy megerősítsék a hazugságaikat.

Beltane Előestéje, másnéven „Walpurgis-éj”, „Valbörg Ünnepe”, május elseje – egy fontos
Dzsentil/Pogány ünnep (a „Dzsentil” jelentése „Pogány”). Ezen az ünnepen Baált/Beelzebubot dicsőítik, több információt a “Beltane” című cikkben olvashatsz.

Eredeti isteneink és szokásaink helyett a zsidók által kitalált názáreti áll a szolgai imádás és pszichikus energia fókuszában. Május elsejét továbbá a zsidó kommunizmus egyik nagyobb ünnepévé is tették.

A „Húsvétot” (angolul Easter) Astaroth-tól lopták. Eredetileg „Ashtar”-nak hívták. Ez az ünnep egybeesik a tavaszi napéjegyenlőséggel, mikor a nappal és az éjszaka egyenlő hosszúságú. Az angolszászok „Eastre” néven ismerik. A termékenység Istennőjeként a nyulakkal és tojásokkal hozták összefüggésbe. Más nevei: Easter, Eastre, Eos, Eostre, Ester, Estrus (az Estrus az, amikor az állatok tüzelnek, a párzási időszak), Oestrus, Oistros és Ostara. Az „Isten Bárányát” a Kos állatövi jegyéből lopták, melynek időszaka mindig tavasszal kezdődik.

A fentieket mind ellopták, és arra használták fel, hogy egy kitalált zsidót imádjunk, ami egy nagyon erős pszichikus kapcsolatot hoz létre.
Idézet a zsidó Talmudból:
Simeon Haddarsen, fol 56-D: „Mikor a Messiás eljön, minden zsidónak lesz 2800 rabszolgája.”

A Pogány nyári napfordulót is ellopták, és „Szent János napjával” helyettesítették. „Keresztelő Szent János” egy másik, zsidók által kitalált karakter, amit egy hindu alkímiai fogalomból loptak, hogy a Dzsentilek szolgai módon imádják és rá fókuszálják lelki energiáikat.

eredeti

A Lammast/Lughnassadh-t az „Elragadtatás Napjával” helyettesítették – ismét csak azért, hogy a kitalált zsidó Szűz Máriára koncentráljunk, és lelki erőinkkel megerősítsük a hazugságokat.

A Halloweent/Samhaint „Mindenszentek napjára” cserélték.

A Dzsentil Yule-időszak és a téli napforduló ma a „karácsony” nevet viseli. Ez a legundorítóbb istenkáromlás! Teljes koncentráció a zsidók által megalkotott názáretire és képmutató születésére, képmutató zsidó szüleire, és minden képmutató dologra. Ezt a szart szerte a világon beleverik a dzsentilek fejébe, létrehozva ezzel egy hatalmas energiaörvényt, ami egy óriási hazugságnak ad erőt, és alattomosan elpusztítja kulturális örökségünket és memóriánkat. Az egész Yule-időszakot megfertőzték ezzel a názáreti baromsággal, „adventtől” kezdve a zsidó názáreti egy rabbi általi körülmetéléséig a 8. Napon.

Az Imbolcot „Hamvazószerdára” cserélték, amit egy ősi hindu rítusból loptak, amelyben a
harmadik szem helyét a homlok közepén hamuval kenik be.

A keresztény fundamentalisták túlórában dolgoznak azért, hogy ezen ünnepek Pogány eredetének minden nyomát eltöröljék, s így a keresztény hazugság erősen élhessen tovább. Ahogy azt már többször említettem, a történelmet folyamatosan újraírják. Az igazságot hazugságokkal cserélik fel, amik a zsidók felsőbbrendűségét, és a kommunista új világrendre irányuló terveiket hirdetik, amiben ők lesznek „Isten”. A lázadást, amit Sátánnal kapcsolnak össze, erősen helytelenítik, mégpedig azért, hogy megalapozzák az új zsidó világrendet, amiben minden Dzsentilt vonalkóddal látnak el, és rabigába hajtanak.

Ráadásul a Dzsentil/Pogány kultúrát megállás nélkül támadják a filmekben a zsidó Hollywood jóvoltából, és a Dzsentileket átverik, beléjük nevelik, és sok esetben rájuk kényszerítik, hogy saját népüket elátkozzák, elítéljék, és a zsidókat imádják. A zsidóknak történelme van azzal kapcsolatban, hogy átvágják a Dzsentileket, hogy ők végezzék a piszkos munkát, és elítéléjék magukat. Erre nyilvánvaló példa a jelenlegi iraki háború, amit Izraelért vívnak nagyrészt csak Dzsentilek, mivel a beszámolók csak négy zsidó halott katonát említettek, akik meghaltak a háborúban.

A keresztény templomokban robotikus dalokat és imákat mondanak amik a zsidókat és Izraelt magasztalják (és amiket Távol-keleti mantrákból loptak és ferdítettek el), és a dézsmaszedésből besöpört többtrillió dollár is csak a dzsentilek elítéléséért van! A Dzsentilek a saját kárhozatukért énekelnek és imádkoznak. A Talmudban azt állítják, a Dzsentilek „az istenük előtt szarnak.” Sátán a mi Istenünk!!!

Az elmúlt Halloweenkor felfigyeltem egy Halloween-boltban a rengeteg borzasztó Ördögálarcra, amik Teremtő Istenünket, Sátánt ábrázolták. Halloween a kedvenc ünnepem, a beöltözéssel, a bulizással, de amit Teremtő Istenünkkel tesznek, az más dolog. Ez nem csak egy hatalmas sértés Teremtőnk számára, de egy hatalmas pofon minden Dzsentilnek.

A húsvéti nyuszit, ami megelőzte a kereszténységet, folyamatosan támadják a fundamentalista keresztények, Mikulással (Santa Claus, Nick, Nicholas) együtt. A Santa a „Sátán” anagrammája – a piros, fehér és fekete színek pedig a lélek fő nadijainak színei. A „Nick” is Sátán egyik neve.

A zsidók becsapták a keresztényeket, hogy elvégezzék helyettük a piszkos munkát, és csak
röhögnek a hülyeségükön. Ők maguk is tudják, hogy a názáreti nem valóságos, és csak azért találták ki és erőltették folyamatosan, hogy rabszolgasorba vessék a Dzsentileket, és létrehozzanak egy óriási energiaörvényt a Dzsentil pszichikus energiából, hogy az is elősegítse „Messiásuk” eljövetelét.

Idézet a zsidó Talmudból:
Simeon Haddarsen, fol 56-D: „Mikor a Messiás eljön, minden zsidónak lesz 2800 rabszolgája.”

Mivel hamis, a kereszténység a zsidó kommunizmus előszobája, amiben a spirituális tudás minden nyomát erőszakkal (mint az Inkvizíció esetében) eltüntetik. Ez biztosítja, hogy minden okkult tudás és hatalom a zsidók kezében összpontosuljon, aminek segítségével teljesen rabigába hajthatják és irányíthatják a tömegeket, és önmagukat „Istenként” állíthatják be.

Kategória: Uncategorized
Címke: , , , , , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) Az ellopott év bejegyzéshez

  1. hungaryan666 szerint:

    Átemelte Fekete Nap 666.

Hozzászólás