Zsidó-dzsihád a Nő ellen

(írta: Nubemhet)

Forrás:
http://www.filedropper.com/satankonyvtara

A nagy zsidresztény ,,vallások,, a leginkább vétkesek a nők jogfosztásában, hisz bődületes baromságaikkal nem csak, hogy felforgatták az Ősi Pogány rend Nő és Férfi egyenjogú princípiumát, hanem a Shakti hatalmának tüzes erejéből egy ,,lelketlen,, és emberi számba nem vehető konyhabútort csináltak. Igen, tisztelt olvasó, helyesen olvastad, az imént valóban a lelketlen szót használtam, hiszen mint az kiderül a nyitott szemmel olvasó ember számára – a sok átlátszó hazugság ellenére – a keresztények szerint a nőknek NINCS LELKE!!!

A római katolikus teológiában viszonylag hosszú ideig képezte vita tárgyát, hogy a nőnek vajon van „lelke” vagy nincs. Ennek kapcsán Szent Ágoston kijelenti, hogy „a nő nem Isten képére teremtetett”. A tézist, miszerint „a nők nem emberek”, még 1555-ben is megerősítették, s ennek értelmében a nők nem lehetnek igazi emberi lények – egy másik fajhoz kell sorolni őket. Hasonló felfogással találkozunk az iszlámban is. (Otto Weininger: Nem és Jellem Előszó.)

Ha manapság szóba jön a kereszténység, valamint válfajainak nőellenes mivolta, a birkák többségének a mai napig fogalma sincs arról, hogy mit jelent ez valójában. Úgy gondolom, hogy iszlám, zsidó, katolikus vonatkozásban fölösleges akár egyetlen betűt is firkantanom a nők helyzetéről, elvégre meg sem kell szólalnia egy olyan vallásnak, aminek már ,,nőverő etikettje,, is van, hisz emellett a hölgyek ,,ruha,, viselete is önmagáért beszél.

Mindemellett szívesebben beszélek inkább a Nőkről a keresztények szemszögéből, hisz a zsidó vallások ezen ágát, az alázatos megváltót ártatlanul és szolgalelkűen váró, másik arcot is odatartó, szenteskedő vallást fertőző betegséget csak kevesen ismerik igazából. Az ,,isten előtt mindenki egyenlő,, keresztény jelmondat cáfolatáról sokaknak legjobb esetben is csak annyi jut eszükbe, hogy a nők nem szólalhattak fel a templomokban, nem lehettek papok, vagy vallásos képviselők, nem rendelkezhettek vagyonnal és még így tovább az egyéb közhelyekig… Node mielőtt a kemény magra térnék, ezeket az említett közhelyeket is örömmel górcső alá veszem.

Nézzük mit is tanít a keresztény egyház a nőkről. Íme néhány idézet az egyház nagyjaitól, akikre felépült a kereszténység kétezer éves története és tanítása:

,,Mi a különbség, akár feleség, akár anya? Ő mindig Éva, a kísértő, és ezt minden nőről tudnunk kell… Nem látom, mi haszna lehet a férfinak a nőből, hacsak nem az, hogy gyereket szüljön neki.,,
Augustinus

,,A nő nem kezdhet el és nem is fejezhet be semmit a férfi nélkül. Ott kell lennie, ahol a férfi van, megkell hajolnia előtte, mint ura előtt, akit fél, akinek aláveti magát és aki iránt engedelmes.,,
Luther Márton

,,A nő a legtökéletesebb állapotában arra teremtetett, hogy engedelmesen szolgálja a férfit.,,
John Knox

,,A nő hiányos és satnya, mert a férfi magvában lévő aktív erő hajlamos tökéletes hímnemű utódot létrehozni, míg a nő az aktív erőbe került hibából születik.,,
Aquinói Tamás

,,A gyülekezet iránti tiszteletből nem helyes, ha egy nő maga olvassa fel a törvényt. Szégyen, ha a nő hallatja hangját a férfiak között. A nő hangja szennyes mezítelenség.,,
Talmud

,,A nő lelkileg és testileg is gyenge természete miatt alávetett a férfinak. A nő alárendelt helyzetű a természet törvénye értelmében, a rabszolga viszont nem az. A gyermekeknek jobban kell szeretniük apjukat, mint anyjukat.,,
Aquinói Tamás

,,A nő kezdettől fogva gonosz volt: a halál kapuja, az ördög tettestársa, a megtévesztés kútfeje, az Isten szerinti munka gátja, a szenteket rohasztó rozsda… Íme a nő, a bűn bajnoka, az ördög fegyvere, a vétek anyja és az ősi törvény megrontója!,,

Salimbene, 13. századi ferences szerzetes

,,A nők szégyellik ezt bevallani, de a Szentírás és az élet is bizonyítja, hogy több ezer közül csak egy nő kap Istentől készséget a tiszta és szűzies életre. A nő nem teljesen ura önmagának. Isten úgy formálta meg a testét, hogy férfival kelljen lennie, gyermekeket kelljen szülnie és nevelnie.,,
Luther Márton

,,Az asszony csendességben tanuljon teljes engedelmességgel. A tanítást pedig nem engedem meg az asszonynak, sem hogy a férfin uralkodjék, hanem legyen csendességben.,, Timóteushoz írt első levél, 2:11-12

,,Ha férfiak verekednek egymással, és egyiknek a felesége odamegy, hogy a férjét kiszabadítsa annak a kezéből, aki veri, és odanyúl a kezével, hogy megragadja annak a szeméremtestét, le kell vágni az asszony kezét irgalom nélkül.,,
Mózes V. könyve 25:12-13

Remélem ennyi gusztustalan zsidó fröcsögés elég lesz ízelítőnek, mert az idézgetést türelemmel tovább folytatni bizony nem tudom. Pedig bőven akadna még hasonló cukiság… De ha létezik olyan személy, akinek a bibliában található hímsoviniszta ambróziamámor nem lenne elég, annak érdemes a többi – jelen korunk bibliájából kicenzúrázott – evangélium között is kutakodni.

Ott van például Szent Pál, aki térítgetései alatt a Pogány Városokat járta, s a kedves zsidó bácsi kimosta az Árja nők és férfiak agyát a kötelező cölibátussal arra hivatkozva, hogy jehova az ítélet napján egyedül a szent és érintetlen szüzeket fogja magához venni, hiszen a szeretkezés aljas vétek, ami csak az ördögtől származhat 😀 Többek között a római arisztokrata nők ezért nem szültek több gyereket, elváltak férjeiktől bla bla bla, a hős keresztény zsidó megakadályozta a gójok további szaporodását Rómában – legalábbis a zsidó kamumesterek szerint. Lényeg a lényeg: az evangélium szerint Ikónium városában született egy Tekla nevű nő, (az állítólagos első vértanúnő). A történetét alább leírom nagy vonalakban:

A lány 18 évesen egy ifjú férfi jegyese lett, ámde Tekla azonban – miután meghallotta Szent Pál beszédét – elhatározta, hogy nem lép házasságra, hanem egész életét az Evangélium hirdetésének szenteli. Anyja ellenezte Tekla elhatározását és továbbra is férjhez akarta adni. A vőlegénynek sem tetszett a dolog, panaszt tett a város kormányzójánál Szent Pál ellen, azzal vádolva Pált, hogy elfordította tőle menyasszonyát. Az apostolt börtönbe zárták. Tekla az éj leple alatt, titokban elszökött hazulról, és arany ékszereivel megvesztegette az őröket, akik beengedték őt a fogvatartotthoz. Három napig ült Pál lábainál, figyelmesen hallgatva tanítását emberellenes agymosását. Keresték, majd végül a börtönben találtak rá és erőszakkal hazavitték. A bíróság a városból való kiűzetésre ítélte Pált, aki Teklát hátrahagyva rövidesen el is takarodott. A megvezetett nőt közben máglyára ítélték és meg is gyújtották, de jézus perverz ölelésével túlélte azt; ezt követően pedig Pál után szökött Antióchiába, az Evangélium hirdetésére – nem törődve azzal, hogy az apostolkánk előzőleg hátrahagyta és leszarta -.

Antióchiába a csúnya gonosz fasiszta rasszista nácik kétszer engedtek rá kiéhezett vadállatokat, azok azonban hozzá sem értek a szent jézus farkára vágyó szűzhöz. Szelíden lábaihoz feküdtek, és nyalogatták. Bármilyen kínzásnak vetették alá, jehova Gondviselése folytán, mindig sérületlen maradt. Végül két bikához kötötték, és különböző irányba kezdték el őket hajtani. Az erős kötelek azonban, mint a pókháló, úgy szakadtak el, és a bikák szétszaladtak, szent Tekla pedig ismét sérületlen maradt.

A nép felkiáltott: “Nagy a keresztények Istene!” Maga a kormányzó is megijedt, miután megértette, hogy szent Teklát a Hatalmas Isten zsidó kiborg energiaörvény védelmezi, akinek ő szolgál. Ekkor megparancsolta, hogy jehova szolgálóját, Teklát, engedjék szabadon.

Szent Pál apostol áldásával, szent Tekla egy pusztaságban telepedett le, ahol sok évig élt, szüntelenül hirdetve az igét, betegeket gyógyítva imái által. Szent Tekla sok pogányt térített Krisztushoz füvet szívhatott. Ezért, méltán nevezi őt az egyház az apostolokkal egyenlőnek. Még egy pogány varázslót is, aki az ő tisztaságát akarta meggyalázni, (vagy talán az azóta odalent erős pókhálós Tekla vetette magát szegény emberre..?! ) merészségét megbüntetve, a szent Keresztséghez vezetett. Az emberiség ellensége nem egyszer próbálkozott meg elpusztítani szent Teklát, a bűntől elvakult embereken keresztül, de a zsidó kiborg ereje mindig óvta krisztus hű szolgálóját.

Amikor szent Tekla már 90 éves volt, összefogtak ellene a pogány varázslók azért, mert ingyen gyógyított betegeket. (csak nem egy női jézus van születőben…?) Képtelenek voltak felfogni, hogy ő Zsidusz Krisztusz irgalmának erejéből gyógyítja meg a betegeket, ezért irigységből bérenceket küldtek Teklához, hogy meggyalázzák a szentet. Amikor már egész közel voltak, szent Tekla krisztus üdvözítőhöz kiáltott segítségért, és ekkor a hegy kettévált, és elrejtette a szent szüzet, Krisztus menyasszonyát. Így adta át lelkét szent Tekla a Teremtőnek.”

A fenti igerész (Péter csel.34 (apoklif)) története természetesen nagyobb kamu, mint maga a kereszténység, viszont semmivel sem valótlanabb mint bármelyik más evangélium, ahol zsidók vízen járnak és borrá is változtatják azt, tüzes szekereken röpködnek a mennybe, vagy épp Egyiptomra eresztenek békákat… – hiszen ezt is, azt is egy tolvaj zsidó írta, miután lelegelt egy több kilométernyi marihuána mezőt.

Kérdés tehát, hogy miért pont a fenti történetnek kellett kimaradnia a már amúgy is káprázatosra összeollózott bibliából. A válasz egyszerűbb és gyerekesebb, mint hinnénk: az ok, ami miatt Péter cselekedeteinek 34.részét nem tartalmazza a 21.század bibliája az az, hogy a nagy Tertulian, miután elolvasta a fejezetet hamisnak minősítette, hiszen egy igaz keresztény tudja, hogy a nők férjük nélkül nem képesek semmilyen önálló cselekedetre, főképp nem istenire. Aki mást állít, az hazudik, mivel maga jahve modta, hogy az ,,Kétszer olyan hosszú időt ír elő tisztulásra, ha az asszony lányt szül, mintha fiút.,, (Mózes II.könyve), valamint Pál nem pártfogolhatott egy közönséges asszony-állatot, hiszen a bibliában fellelhetők pontos szavai:

Ha a test a kárhozat edénye, mi más lehet a nő, mint a legfélelmesebb ördögi kísértés? – Szent Pál

A férfiú az asszony feje…Az asszonyi állat öröktől fogva arra rendeltetett, hogy a férfiú uralkodjék felette, maga feje után nem bírván cselekedni. – Szent Pál

A ti asszonynépeitek a gyülekezetben hallgassanak: mert nem engedtetik nékik az, hogy szóljanak, hanem hogy engedelmesek legyenek. Hogyha valamit meg akarnak tanulni, otthon kérdjék meg az ő férjeiket: mert éktelen dolog asszonyi állatnak szólni a gyülekezetben. – Szent Pál

Csak egy dolog szánalmasabb a zsidók próbálkozásaitól a Pogányok megbecstelenítésére és elnyomására: ez pedig a zsidók ellenszenve saját fajuk iránt!

Mindezek után jogosan merül fel olvasómban az a kérdés: Miért pont a nők? Miért pont a nőket próbálták és próbálják még mind a mai napig tönkretenni, elnyomni, vagy – épp a szintén zsidó találmány feminizmus által – elférfiasítani a bolyhosfejűek? A válasz a következő: Amíg a pogány vallások a férfit és nőt úgy ábrázolják, mint társakat a teremtésben, egymás kiegészítőit, az ábrahámi vallások ebből egy bizarr nemi háborút gyártanak és a nő által képviseltekből megalkotják az ,,Ördögöt,,.

Az Ördög kifejezés angolul és magyarul is a Kígyó energiára, a Kundalinire, magára az Istennőre vonatkozik. Az angol Devil kifejezés a szanszkrit Devi-ből származik, ami Istennőt jelent. Devi jelképe a Kígyó. Az erő, ami által megvilágosul, halhatatlanná, Istenné válhat az ember. Innen ered a zsidó vallások gyűlölete a nők iránt. A nő jelképezi a jobb agyféltekét, a kreatív képességek és okkult hatalom székhelyét. A nő és az általa képviselt tulajdonságok elnyomása, ócsárolása a jobb agyféltekét is elnyomja, ezzel teljesen meggátolva a spirituális fejlődést.

Már csupán a fent elhangzottak alapján is számos példát tudnék felhozni arra, hogy milyen elengedhetetlenül értékesek és megbecsültek voltak a nők az Ősi Pogány Birodalmakban, de ezt a Sátánisták így is nagyon jól tudják. Ezer szó helyett álljon hát itt egy kép, mely önmagáért beszél minden korban!

Zárásként pedig hadd üzenjek ezáltal is minden Sátánista Nővéremnek: Mindennél jobban légy büszke Véredre, Nemzetedre, Családodra és önnön Feminin Hatalmadra! Soha ne feledd, hogy nőként, valamint leendő Istennőként mit képviselsz a Sátánizmusban! Ne feledd, hogy sem több, sem pedig kevesebb nem vagy társadtól, a Férfitól, kivel nem egyformán, hanem egyenjogúan parancsolsz és szolgálsz, harcolsz és békítesz, rombolsz és építesz, pusztítasz és életet adsz, adsz és elveszel! Ne feledd, hogy a zsidók sokakat megtévesztő, és az általuk szándékosan generált női elnyomásból származó sebek felsértéséből építik a hímsovinizmus mellett a feminizmust is; mellyel céljuk elpusztítani magát az Életet, a legnagyobb félelmüket: a Fénylő Istennőt! Ha a zsidó a nőt elnyomni nem tudja, megpróbálja megsemmisíteni azt testben és lélekben, azáltal, hogy igyekszik férfivá formálni. Ne feledd soha, a Nőiesség erő és hatalom, ez az ellenség legnagyobb félelme, hisz a Férfi is ez által nyerheti el az Isteni Létet, a Shakti, a Kundalini, az Örök Kígyóistennő átformáló, mozgató és tündöklő ereje által!

http://schwarzesonne666.blogspot.hu/2016/01/zsido-dzsihad-no-ellen.html

(Köszönet Nubemhetnek ezért az írásért!)

Kategória: Uncategorized
Címke: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) Zsidó-dzsihád a Nő ellen bejegyzéshez

Hozzászólás