Gyilkosok, tolvajok és hazugok: A kereszténységben semmi eredeti nincs

A judeo-keresztény biblia nem olyan régi mint azt hiszik, sem az az aljas program, amit „vallásnak” neveznek. Példaként a gótikus katedrálisokban is láthatjuk az igazságot. Ezek EREDETILEG POGÁNY épületek voltak. Attól függetlenül hogy mit állítanak a népszerű történelemkönyvek (sokuk támogatja a kereszténység zsidó hazugságát), úgy tűnik, hogy a kereszténység az inkvizícióval lépett a színpadra, főleg Európában. Ez gyakorlatilag minden szempontból megegyezik egy kommunista hatalomátvétellel, ami tömeggyilkosságokban, kínzásokban, és a legalapvetőbb emberi jogok eltörlésében nyilvánul meg.

“A kereszténység és a kommunizmus nagyon közel áll egymáshoz spirituálisan és ideológiailag. Ez egy eléggé közismert dolog, amit számos gondolkodó is magáévá tett, Thomas Moore-tól Lev Tolsztojig. Kevesen tudják, hogy a világ első szocialista államát Paraguayban alapították meg, és a katolikus Jezsuiták tanításaira alapozták, még azelőtt hogy Marx közzétette volna nézeteit.”

“Jézus Társasága” – a vallásos Jezsuita rend – a katolikus egyházban nagyjából olyan szerepet töltött be, mint a KGB a Szovjetunióban.”

A fenti idézetek a “Pravdából” származnak, ami a korábbi Szovjetunió Kommunista Pártjának vezető újsága volt. Az idézett cikk címe: “Van különbség a kereszténység és a kommunizmus között?”

A zsidók és keresztény csatlósaik elpusztították a múltat, és újraírták, létrehoztak egy kitalált történelmet, ami megfelel a terveiknek. Azt próbálják elhitetni, hogy a Pogányságot azért tartották meg, hogy megkönnyítsék a nép áttérését a kereszténységre, de én ezt erősen megkérdőjelezem (ahogy azt minden intelligens személynek tennie kéne), mivel MINDENT amijük van, A KERESZTÉNYSÉGET MEGELŐZŐ POGÁNY VALLÁSOKBÓL LOPTAK. Jehova Tanúi ismerik az összes pogány elemet a keresztény vallásban, de túlságosan is bele vannak butulva a názáretibe. A názáreti is egy lopott, elferdített jelkép, akit kb. 18 Pogány Istenből tákoltak össze, akik egy fogalmat képviseltek.
A ZSIDÓKHOZ HASONLÓAN A KERESZTÉNY VALLÁSNAK SINCS SEMMIJE AMI AZ
ÖVÉ!!!

Nézd meg a Szent Péter teret – egyiptomi obeliszk a Sátáni évkerék közepén:

évkerék

vatikáni lépcsőház

A vatikáni lépcsőház mennyezete – vegyük észre a runikus galdor vonalrendszert, amit annak ellenére használnak, hogy a druidákat és más pogány papokat halomra gyilkoltak az inkvizícióval, a rúnák használata automatikusan halálbüntetést vont maga után:
Vegyük észre az egyiptomi Isteneket a Vatikáni Múzeumban. Ha valaki hajlandó elvégezni a megfelelő kutatást, nyilvánvalóvá válik, hogy a Vatikánban közel minden LOPOTT. Egyiptomot elítélik a judeo-keresztény bibliában, és mégis, ha végigolvasod ezt a weboldalt, és még kutatsz is hozzá, látni fogod, mennyi mindent LOPOTT és torzított el a judeo-keresztény vallás az egyiptomi kultúrából! Ezek az istenek a „Goetia” néven ismert könyvben kötöttek ki, a zsidók által írt istenkáromló varázskönyvben. Sátán királyságát ellopták tőle!

anubisz szobor

ANÚBISZ               EGYIPTOMI ISTENEK A „SZOBORTEREMBEN”         SEKHMET

Még több fénykép a Pogány Istenekről a Vatikánban:

pogány isten szobor

apolló

Sok képet úgy mutatnak be (és feltételezik), hogy azok a názáretit ábrázolják. Ezek a képek férfialakot ábrázolnak glóriával, vagy esetleg sugarakkal a feje körül, mint a fenti fényképen, vagy a négy sarokponttal, amik a korona- és halántékcsakrákat ábrázolják.
Az emberekbe belenevelték, hogy elhiggyék, ezek a názáreti képei, de valójában az emberi hím modelljei, felemelkedett kundalinivel.
Ez egy fogalom! Ezt a fogalmat a Pogány Istenektől lopták, és Sátántól származik – a felemelkedett kundalini az, amiből a „raising the devil” kifejezés származik, és ami glóriaként manifesztálódik, ahogy sok régi festményen mutatják.

Ha mindenki megérti ezeknek a szimbólumoknak a jelentését, lehull a lepel, és a zsidók többé nem tudják ránkerőltetni a baromságaikat. Ez a fő oka annak, hogy a judeo-keresztény biblia mindenkit azzal fenyeget – aki tanulmányozza vagy alkalmazza az okkult praktikákat – hogy „a tüzes tóban fognak égni”.

A katakombák festményei között, amik a 3-4. században készültek, szintén megtalálható ugyanez a férfit ábrázoló kép. Néhány kép Mardukot ábrázolja, néhány Apollót és más Pogány Isteneket. Az „Ismeretlen katakomba” című könyv nagyon érdekes, és sok mindent felfed a katakombákban látható Pogány művészeti alkotásokról.
Ennyit az úgynevezett „keresztény temetkezési helyekről”, másnéven „katakombákról”.
Itt egy kép, amiről azt mondják, egy szentet ábrázol – valójában a PÁSZTORT HERMÉSZBŐL LOPTÁK, AKIT THOTH-KÉNT IS ISMERÜNK:

pásztor

Vegyük észre itt is a négy sarkot.

Ez egy újabb tipikus festmény, amiről mindenkinek azt mondják, hogy „Pált” ábrázolja, pedig ez csak egy kép egy férfiról:

kép

A festményen, de még csak a közelében sincs utalás a férfi nevére. Az emberek birkák, legtöbbjük elhiszi amit mondanak neki, anélkül hogy kérdezne, és ráadásul folyton azt mondják nekik, hogy „bízzanak” és „legyen hitük”.

A bárányos képeken a bárány a Kos csillagképet jelképezi, és mikor a Nap a Kos jegyében van, az a megfelelő idő, hogy az ember elkezdje az alkímia Nagy Munkáját, aminek semmi köze nincs a kereszténységhez.

Nézzétek ezt a lecsúszott seggfejet, aki az egyiptomi fáraó fejdíszének replikáját viseli:

lecsúszott seggfej pápa egyiptomi fejdísszel

A POGÁNY ZÖLD EMBERT szerte Európában felfedezhetjük a katedrálisokon:

pogány zöld ember

A Vízköpők, amik alacsonyabb rendű Démonok, szintén majdnem minden nagyobb katedrálison megtalálhatók Európában:

vízköpők

Ez a szobor a Strasbourg-i katedrálisban található, és nem más, mint egy asszír géniusz (dzsinn):

asszír géniusz

Rengeteg minden van még, és a lista végtelen hosszú. Sok történelmi szöveg ezeket a „három nagy vallásnak” hívja, értve ezalatt a judaizmust, a kereszténységet, és az iszlámot. Na most ha ezek olyan nagyok és eredetiek, miért van az, hogy nincs SEMMIJÜK ami eredetileg is az övék lett volna??? Az iszlám még azt sem engedi meg, hogy lefessenek egy emberi alakot. Ez megfelel a kommunista célnak, miszerint a nagyközönség elől el kell tüntetni a történelmet és a tudást, hogy az emberek eldobható rabszolgákká váljanak.

 

 

Kategória: Uncategorized
Címke: , , , , , , , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás