A keresztény egyházak és az Új Világrend

Gyakran halljuk a keresztények hisztérikus pampogását, akik azt állítják, Sátán fel fog állítani egy Új Világrendet, amelyben a emberi lényeket megbillogozzák mint a marhákat, és elveszik tőlük minden szabadságukat és minden jogukat. Azt mondják, az Ú.V. Egy kommunista világállam lesz. A kereszténység szokásszerűen Sátánt okolja mindenért amivel nem ért egyet, vagy megpróbálja rákenni saját emberiségellenes bűncselekményeit. Ezzel a cikkel csupán szeretném a becsapott emberek szemét felnyitni. Elegendő kutatás és józan ész segítségével bárki láthatja, hogy Sátánnak mindehhez semmi köze nincs. Ezt a judeo-kereszténység reklámozza, a katolikus egyház és az Egyházak Világtanácsa (melyhez a legtöbb protestáns egyház tartozik és támogatja) is ezért dolgozik, az adományokból származó pénzt a kommunizmus zsidó programjának előmozdítására használják, és a legmagasabb szinten használják ki az okkult erőket, hogy ezeket a célokat elérjék.
Természetesen a profi felelősség-áthárítás miatt gyakran fogjuk ezt hallani a buta keresztényektől:
Jaj, neeem! Az NEM az ÉN egyházam! A protestánsok a katolikusokat okolják, nem véve
figyelembe a tényt, hogy a vallásuk sok szempontból párhuzamos a katolicizmussal, és hogy MINDEN keresztény szektának az eredeti keresztény egyházban erednek a gyökerei – a katolikus egyházban.

Összefoglalva: a Sátánizmus nem korlátozza az embereket. Sátán támogatja az egyéniséget, a szabadságot, és az emberi faj fejlődését. Sázán nem képviseli a káoszt, ahogy azt néhányan hiszik.
Az embernek ismernie kell őt hogy tisztán lásson. Sátánban nem találunk ellentmondásokat. A szabadságot és a lázadást képviseli, nem egy kommunista ÚV-et mint a zsidók, akik csak “eldobható eszközként” tekintenek a számokká degradált emberekre.

Idézetek a zsidó Talmudból:

Baba Necia 114, 6: “A zsidók emberi lények, de a világ nemzetei nem emberi lények, hanem
vadállatok.”

Simeon Haddarsen, fol. 56-D: “Mikor a Messiás eljön, minden zsidónak lesz 2800 rabszolgája.”

Nidrasch Talpioth, p. 225-L: “Jehova azért teremtette a nem-zsidót emberi formában, hogy a zsidókat ne vadállatok szolgálják. A nem-zsidó ennélfogva egy állat, emberi alakban, és arra van ítélve, hogy a zsidót szolgálja éjjel és nappal.”

A becsapott keresztények és mások folyamatosan Sátánt és a Sátánistákat okolják, mikor a
vonalkódozás témájára kerül sor. Először is ha nyitott szemmel néznének, láthatnák, hogy ezek nem Sátán tanításai, hanem a judeo-keresztény bibliáé, amiben az emberekre úgy utalnak mint “nyáj” (birkák), az ember teste isten tulajdona; illetve az ember szexuális életéből, vágyaiból és óhajaiból, kivel szeretkezik, és sok más dologból, AMI JELENTÉKTELEN AZ EMBER SPIRITUÁLIS FEJLDŐDÉSÉHEZ, ügyet csinálnak a judeo-keresztény bibliában. A biblia csak a zsidó kommunizmus bevezetésének alapja: meggyengíti az emberek személyiségét és erkölcsét, igazságtalanságokat dicsőít (“fordítsd oda a másik orcádat is”, “menj még egy mérföldet”), öngyilkos tanításokat terjeszt, és meggyengíti az ellenálláshoz való akarterőt. Ezeket Vlagyimir Lenin (zsidó kommunista vezető) is tanította, felkészítve az embereket egy kommunista forradalomra.

Na és mi a helyzet a káosszal? Ez is egy másik kommunista taktika, és itt nálunk az USA-ban nyilvánvaló. A zsidók, akik a kommunizmust bevezetéséért dolgoznak, minden lehetséges eszközt felhasználnak (mind a tárgyalóteremben, mind pedig azon kívül), hogy atomjaira zúzzák az igazságügyi rendszert, és a társadalmat összezavarják. A “Szent Biblia” gyakorlatilag a legzavarosabb szöveg amit valaha összeállítottak. A legtöbb ember nem is veszi a fáradságot hogy elolvassa, mégis kereszténynek hívja magát. Nézzük meg a végtelen számú ellentmondást, és természetesen a názáreti tanításait:

• Lopott (Lukács 19:29-35; Lukács 6:1-5),
• Hazudott (Máté 5:17; 16:28; Jelenések 3:11),
• Támogatta a gyilkosságot (Lukács 19:27),
• És egyik tanítványát arra kérte, szégyenítse meg a szüleit és a családját (Lukács 9:59-62)

Ezek csak kicsiny példák azokról a parancsolatokról amiket nem csak hogy megszegett, rossz példát mutatva ezzel, de másokat is erre buzdított. Az ilyen ellentmondások a vallási tanításokban előkészítik a terepet a zűrzavarhoz és káoszhoz.

A keresztény szekták száma, ami hevesen tagadja és elítéli a többiek nézeteit, önmagáért beszél. Nem is beszélve a sok életet megváltoztató háborúról, ami lényeges az Ú.V-hez, s melyekből közel mindegyiket a zsidók robbantottak ki, vagy eszközeik, a kereszténység és az iszlám. Az, ha folyamatosan megbocsátunk a szomszédunknak, mint ahogy a názáreti tanította, és odafordítjuk a másik arcunkat is, azzal csak a káoszt és a bűnözést segítjük elő. Az emberekbe belenevelték, hogyan legyenek tökéletes rabszolgák és áldozatok. Saját testük valami idegen entitás tulajdona, aki eldönti milyenek legyenek a legbelső gondolataik, vágyaik, és szexualitásuk. Az emberek megbillogozásáról szóló ötletért NE SÁTÁNT OKOLJÁTOK! SÁTÁN MINDIG A SZABADSÁG ÉS A LÁZADÁS SZIMBÓLUMA VOLT!

A keresztények és mások rendkívül gyorsan képesek áthárítani a felelősséget – a katolikusok voltak, ja, mégsem, a protestánsok! Nem képesek megérteni az ilyen dolgokat, amik pedig évszázadok óta mennek a saját egyházaikban és az egész bibliának is ez a témája. Támogatták pénzügyileg, lelkileg és spirituálisan. LÉGY RABSZOLGA! Sokkal könnyebb nekik Sátánt okolni, mint hogy beismerjék hogy saját istenük és papságuk átverte őket. Sátánt kényükre-kedvükre használták elterelésnek és bűnbaknak a keresztény egyházak, századokon át. Csak kenj mindent Sátánra, és hirdesd hogy a kereszténység és a Názáreti jóságos humanitáriusok, Isten pedig főleg! Ha a hazugságot
folyamatosan ismételgetik és megerősítik, végül el fogják hinni, nem számít mennyire nevetséges.
Többtrillió dollárt öltek ennek a hazugságnak a nyilvános reklámozásába, míg a legfőbb vallási vezetőik titokban a világ leigázására törekedtek, mint ahogy korábban is gyökerükön, a katolikus egyházon keresztül. A protestánsok semmivel sem különbek a salemi boszorkányper során elkövetett gyilkosságaikkal és a koloniális Amerika kötelező templomlátogatásaival. A SZABADSÁG SEMMILYEN MÓDON NEM ÖSSZEFÉRHETŐ A JUDEOKERESZTÉNYSÉGGEL!!!

A kereszténység semmilyen módon nem spirituális. Valójában ez egy politikai intézmény, ami vallási/spirituális szervezetként tünteti fel magát. A követőit átveri, hogy a halálukért éljenek, adjanak fel minden okkult tudást és hatalmat, hogy védtelenek legyenek, és veszélytelenek azok számára, akik ismerik ezt a hatalmat, és tudják használni. Elhitették velük, hogy az istenük meg fogja büntetni őket, miközben folyamatosan, generációkon keresztül agyatlan rabszolgákat neveltek belőlük, és lelkük teljesen elgyengült a nemzedékeken keresztüli spiritualitás-tagadástól. A tervük majdnem sikerült, és sikerülni is fog, ha ezek az idióták nem ébrednek fel.

Olvastam, hogy Billy Graham templomaiban már DVD és osztályon felüli, sztereó hangszórórendszer is van. Mi köze ennek a spiritualitáshoz? A keresztény jótékonyság egy vicc. A legtöbb adomány, ami több trillió dollárra rúg, az Egyházak Világtanácsának kasszájába jut, akik a kommunizmust támogatják, háborúkat és terroristatevékenységeket finanszíroznak belőle. A világi szervezetek, mint a helyi megyei jóléti ügynökségek azok, akik valóban tesznek valamit a rászorulókért. Ez az adófizetők zsebéből megy, NEM kereszteny egyházakéból.

A kereszténység és a totalitárius kormányok vezetői mind hihetetlenül materialisták.
Ha megnézzük mit csinált a katolikus egyház évszázadokon keresztül, láthatja, hogy az utolsó csepp pénzt is kifacsarták a szegény családoktól, özvegyektől, néha nemzedékeken keresztül, akiket az inkvizíció vett célba; s közben az egyház irdatlan mennyiségű aranyat, ezüstöt, értékes tudást, műemlékeket, és értékes drágaköveket halmozott fel, hihetetlen mennyiségekben.

Ráadásul a rengeteg felhalmozott érték mellet a katolikus egyház hatalmas mennyiségű ingatlant is megszerzett, ezek közül sokat az inkvizíció által végrehajtott tömeggyilkosságok által. A katolikus egyház manapság kétségtelenül a leggazdagabb intézmény a föld színén. A pénz, földterületek, kincsek, műkincsek, és a katolikus egyház más anyagi tulajdona elképzelhetetlen mennyiséget foglal magába.

Még a Sötét Középkorban is, mikor mindenhol szegénység volt – főleg maga a kereszténység miatt – megépültek ezek a hatalmas gyönyörű gazdag katedrálisok, ráadásul a lakosság iszonyatos elszegényedése közben, oltárokkal, aranyszentélyekkel, gazdagon díszített kriptákkal, oszlopokkal és falakkal. Fenséges bazilikák, katedrálisok, apátságok, keresztelőkápolnák, monostorok, kolostorok és templomok épültek. Gyakorlatilag ezek mindegyike annyira pompás és kimagasló volt a környező sivár építményekhez képest; hogy ők képviselték koruk és földrajzi környezetük minden anyagi gazdagságának, aranyának, ezüstjének és építészeti remekművének összességét.

A Sötét Középkorban a katolikus egyház feltétel nélküli hatalmat épített ki Európa fölött. A
katolikus egyháznak teljes uralma volt a királyok és királynők, valamint a hadseregek fölött, és terror által uralkodtak. Senki, semmilyen értelemben nem volt szabad. A tudást elpusztították és/vagy eltávolították a néptől, mivel a tökéletes rabszolgának tudatlannak és erőtlennek kell lennie – csak így lehet tökéletes rabszolgaállamot létrehozni.

“A kereszténység és a kommunizmus nagyon közel áll egymáshoz spirituálisan és ideológiailag. Ez egy eléggé közismert dolog, amit számos gondolkodó is magáévá tett, Thomas Moore-tól Lev Tolsztojig. Kevesen tudják, hogy a világ első szocialista államát Paraguayban alapították meg, és a katolikus Jezsuiták tanításaira alapozták, még azelőtt hogy Marx közzétette volna nézeteit.”

“Jézus Társasága” – a vallásos Jezsuita rend – a katolikus egyházban nagyjából olyan szerepet töltött be, mint a KGB a Szovjetunióban.”

A fenti idézetek a “Pravdából” származnak, ami a korábbi Szovjetunió Kommunista Pártjának vezető újsága volt. Az idézett cikk címe: “Van különbség a kereszténység és a kommunizmus között?” 2013. 04. 30.

Joszif Sztálin, Mao Ce-Tung, és más kommunista diktátorok által elkövetett tömeggyilkosságok a keresztény inkvizíció újrajátszásai voltak. Az arcok és a nevek változnak, de a cél és az elkövetők ugyanazok. Mao bemasírozott Tibetbe, és tömegével mészárolta le és kínozta meg a bennszülött tibetieket. A kínai hadsereg Mao irányítása alatt elsősorban azért kelt át a meredek hegyeken és veszélyes vidékeken, hogy elpusztítsa az ősi tudást, nem számít, mit mondanak a történelemkönyvek. A tibeti monostorok – a Himalája hegyei miatt – el voltak szigetelve a világtól, és ezért meg tudták tartani az ősi tudást a pusztító keresztényektől. Bárki akinek komoly tudása vagy spirituális hatalma van, az fenyegetést jelent az állam számára. A rabszolgáknak nem szabad tudást birtokolniuk, sem pedig okkult erőket. A tudást és hatalmat az irányító kevesek kezében
tartják. Természetesen Billy Graham Keleti Kapu Papsága eláraszthatta Kínát bibliákkal; egy olyan projekt keretében, aminek költségvetése több millió dollár volt – és mind adómentes.

A judeo-keresztény bibliában világosan felfedik annak a világuralomnak a fogalmát, amelyben egy kiválasztott csoport vasmarokkal uralkodik, és tömeggyilkosságokat, valamint terrort alkalmaz céljai elérésére.

Fogalmak: Az állam birtokol és irányít minden tulajdont. Alább felsorolva láthatók a judeokeresztény bibliában található párhuzamok: a tested nem a tiéd, hanem isten tulajdona.

• Ne legyenek szexuális vágyaid, de ha vannak, akkor a tested tulajdonosa azt tesz veled amit akar, és a Pokolba vet (terror általi uralkodás): Máté 5:27-30
• Az úrnak hatalma van minden személyes kapcsolatod felett: Máté 19:9
• Nincs szólásszabadság: Máté 5:33-37; 12:36
• Hagyd hogy börtönbe zárjanak: Máté 5:25
• Ne védd meg magad és ne vágj vissza, légy tökéletes rabszolga: Máté 5:39-44, Lukács 6:27-30; 6:35

• A szelídek, vagyis az alázatosak a legjobb rabszolgák: Máté 5:5
• Élj a halálodért, ne törődj a mostani életeddel. Ez egy klasszikus a rabszolgaállam
irányításában. Az életért nem érdemes harcolni: Máté 5:12
• Törd fel a családi kötelékeket, hogy a káosz uralkodjon: Máté 10:34-36, Lukács 12:51-53
• Uralkodjon a káosz: Máté 18:21-22
• Ne birtokolj semmit: Máté 19:21-24, Márk 12:42-44, Lukács 6:20; 6:24; 6:29-30
• Hagyd el a családod – apád, anyád és testvéreid, mivel ezt követeli egy totalitárius állam, és megjutalmazza a gyermekeket, akik feladják a szüleiket, hogy azokat kivégezzék:
Máté 19:29
• Még több rabszolgaság és szolgálat: Mózes II. 21:7; 21:20-21, Mózes III. 25:44-46, Lukács
6:40 – az állam tökéletes. Lukács 12:47, Efézusbeliekhez 6:5, Kolossébeliekhez 3:22,
Timótheushoz I. 6:1, Titushoz 2:9-10, Péter I. 2:18
• A názáreti – az Ótestamentum tanításaihoz hasonlóan – teljes, totális engedelmességet
követelt, és ezt félelem és terror útján erősítette meg. A papok elhitetik a gyülekezettel, hogy jézus szereti őket. Összevissza, értelmetlenül hablatyolnak, pedig ők azok akik félreértik az egész üzenetet.
• A názáreti sosem tanított semmi olyat az emberiségnek, amivel függetlenné válhatnak és
fejlődhetnek. A keresztények arról papolnak, hogyan gyógyította meg ez az entitás a
betegeket, de soha nem mutatta meg, hogyan kell meggyógyítani önmagukat, vagy
egyáltalán megérteni a betegség természetét. Főleg buta és szolgai emberekkel vette körül
magát. A keresztény vallás nagy becsben tartja a mentálisan visszamaradottakat.

Az igazi Gonosz a megtévesztés és a hazugságok mestere; az egész világot megtévesztette. A saját kárhozatáért való fizetés egy általános jelenség. A GONOSZ NEVE NEM SÁTÁN VAGY LUCIFER, HANEM JAHVE/JEHOVA!!!

A keresztények megfosztották magukat minden okkult hatalomtól és tudástól, évszázadokon keresztül pénzelték ezt és dolgoztak érte, és most minden az Ördögre akarnak hárítani. Nem látják hogy ez a saját istenük és a názáreti műve.

Az okkult tudást bárki bármilyen célra felhasználhatja. Bármelyik bolond láthatja hogy a fenti nem Sátántól ered, és semmi köze nincs hozzá, valamint hogy ezekbe az úgynevezett okkult csoportokba beszivárogtak a katolikus Jezsuiták, és olyanok is, akik át akarják verni a Luciferiánus vagy Pogány irányultságú embereket, hogy kordában tartsák őket. Ez mind látható a zsidó-keresztény okkult jelképeikből, Jehova/YHVH istenneveiből és az angyalokból.

Mindehhez hozzátéve nyilvánvaló, hogy a katolikus egyház dühös volt, amiért a pedofíliabotrányok napvilágra kerültek. Ezek előre megfontolt, eltervezett cselekmények voltak. A pápa és a magasrangú papság felháborodott és rosszindulatú módon viselkedett, mikor kiderült a dolog. Ők mindent csináltak, csak nem sajnálták a dolgot. Mind tudjuk hogy a gyermekek megerőszakolása instabil személyiséget eredményez, és az áldozatok csak hozzátesznek a káoszhoz, valamint a zsidókeresztény kommunista célokhoz. Becsapott emberek kellenek nekik, akik spirituálisan és lelkileg elveszettek.

Hivatkozások:
• Vatican Assassins : Wounded in the House of My Friends, The Diabolical History of the
Society of Jesus Including: Its Second Thirty Years’ War (1914-1945), its Cold War (1945-
1990), and Its Assassination of America’s First Roman Catholic President, John Fitzgerald
Kennedy (1963) by Eric Jon Phelps, 2001
• The Secret History of the Jesuits by Edmond Paris; translated from the French, 1975
• An Atheist Speaks by Madalyn Murray O’Hair, 1986
• Billy Graham and his Friends by Dr. Cathy Burns 2001
• Our Constitution, the Way It Was by Dr. Madalyn O’Hair, revised edition, 1988
• An Atheist Speaks by Madalyn Murray O’Hair, 1986
• The Cross and the Sickle…Superchurch by Billy James Hargis and Bill Sampson, 1982
• The Book Your church Doesn’t Want You To Read – Tom C. Leedom, editor 1993

 

Kategória: Uncategorized
Címke: , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás