A kereszténység valódi céljának leleplezése

Idézet a Talmudból:
Libbre David 37: “Vallásos kapcsolatainkról bármit mondani egy gójnak ugyanaz, mintha minden zsidót megölnénk, mert ha a gójok tudnák mit tanítunk róluk, nyíltan megölnének minket.”

Elegendő kutatással fény derül a kereszténység és csatlósainak valódi céljára. Jehova tanúi tudnak az ünnepek – mint a karácsony és a húsvét – Pogány eredetéről, viszont őket is becsapták a názáretivel, mivel a názáreti csak egy lopott FOGALOM, akinek eredete több mint 18 megfeszített Pogány Isten legendájában keresendő, akik egy fáról lógtak, mint például Odin. A keresztény programban minden HAMIS, LOPOTT, KORRUMPÁLT, ÉS SZIMULÁLT!

A kereszténység célja nem más, mint hogy FELKÉSZÍTSE a Dzsentileket zsidó gazdáik imádatára és szolgálatára az új világrendben, ahol a zsidók kezében lesz a teljes irányítás, hacsak az emberek nem ébrednek fel előtte, és nem állítják meg a folyamatot.

Ahogy ezen a weboldalon található cikkekből is látható, a Dzsentil/Pogány Istenek panteonját kitalált zsidó archetípusokkal helyettesítették (tudatalatti imádás) a kereszténység programjának keretein belül. Ezzel együtt a zsidók egy különleges státuszt szereztek, amit nem érdemeltek meg – “Isten kiválasztott népe”. Ez mind tudat alatt hat, és egy olyan szolgai, önfeláldozó mentalitást ad az áldozatainak, amivel teljes mértékben elfogadja, hogy a zsidók a vezetők. A kitalált zsidó archetípusok, mint a názáreti, erős tudatalatti kapcsolatot hoznak létre azzal, amit az “agy Istenrészének” nevezünk, és ez a kapcsolat viszi át ezt az imádó mentalitást a zsidókhoz, akik uralkodni akarnak a világon. A kereszténységben SEMMI spirituális nincsen. A biblia csak a zsidók kitalált történelme, egy durva sértés a Dzsentil Istenek és Igaz, Teremtő Istenünk, Sátán ellen, akinek neve
héberül “ellenséget” jelent. Ezt mind bebizonyítjuk ezen az oldalon.

Idézet a zsidó Talmudból:
Simeon Haddarsen, fol. 56-D: “Mikor a Messiás eljön, minden zsidónak lesz 2800 rabszolgája.”

A tudat alatti üzenetek mellett a Dzsentileket súlyosan fenyegetik, hogy azok ne ássák bele magukat az “okkultba”, annak érdekében, hogy ezeket az erőket elvegyék tőlünk, és az uralkodó zsidók kezében tarthassák a Dzsentilek teljes kiaknázásához. Mivel a szexuális orgazmus az egyik fő kulcs a lélek fejlődéséhez és a hatalomhoz, a keresztény tanítások mindig megállás nélkül dolgoztak azon, hogy elnyomják. A kereszténység beleveri az áldozatai fejébe, hogy ők csak tulajdonok. Elméjük, lelkük és testük mind “Jehovához” tartozik, aki valójában nem más, mint a csúcson lévő vezető zsidók, akik az okkult erők mesterei.

Idézetek a Talmudból:
Nidrasch Talpioth, p. 225-L: “Jehova azért teremtette a nem-zsidót emberi formában, hogy a zsidókat ne bestiák szolgálják. A nem-zsidó tehát egy állat, emberi formában, és az a sorsa, hogy a zsidót szolgálja nappal és éjszaka.

Sph. Jp., 92, 1: “Isten hatalmat adott a zsidóknak minden nemzet vére és tulajdona felett.”

A nők befeketítése ezekben a programokban egy beteges, kicsavart, perverz kísérlet ismét csak tudat alatt, hogy elnyomják az emberi szexualitást, hogy megfosszák a Dzsentileket az okkult hatalomtól. Ennek eredete a Távol-keleti “Shakti”-ról szóló tanításokban található, ami az emberi lélek női (tudatalatti és kundalini-erő) aspektusát képviseli. A férfi aspektus a bal-agyféltekei logikus oldal. Mindkettőnek együtt kell dolgoznia hogy materiális eredményeket érjenek el, és ez a jóga célja. Az agy női oldalának elnyomása által az elme és a lélek erői teljesen hozzáférhetetlenek.

Az Ouija-táblák, asztrológia, és a jóslás más formái szintén szigorú elnyomás alatt voltak, így próbálván megakadályozni, hogy a Dzsentilek az IGAZI Istenekkel kommunikálhassanak, akiket alattomosan befeketítettek és “gonosznak” bélyegeztek. Isteneink a zsidó hollywoodi horrorfilmek és más ijesztő és sértő témák áldozatai lettek. Ezek a filmek rávették a Dzsentileket, hogy gyűlöljék, féljék, átkozzák a saját Isteneiket, míközben saját kárhozatukat segítették elő, és nem csak többtrillió dollárt, de rengeteg pszichikus energiát fordítottak erre. A zsidók történelme tele van azzal, hogyan tévesztették meg a Dzsentileket, hogy azok saját vesztükért fizessenek. Az iraki háború egy nyilvánvaló példa: több ezer fiatal amerikai férfi és nő halt meg vagy rokkant meg –
Izraelért.

DZSENTILEK, ÉBREDJETEK FEL!!!

 

Kategória: Uncategorized
Címke: , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás