A biblia és az elmeprogramozás

Az alábbi cikk több helyen frissítve lett. További információkért olvasd el a “Prédikáció a 666-ról” című részt a cikk alatt.

Megjegyezném a Szovjetunió bukásával kapcsolatban, hogy azóta a zsidók megpróbálják újjáépíteni a keresztény vallásukat, mivel az ateista kereszténységük csődöt mondott. Ez lehetővé teszi számukra, hogy fenntartsák a szigorú ellenőrzést a társadalom felett, ami által visszanyerhetik korábbi hatalmukat.

Az alábbi linken láthatjuk, hogyan használják a zsidók a tudat alatti programozást Amerikán, amivel összekötik a társadalmat a Biblia nevű varázskönyvükkel:

1960-as évekbeli TUDAT ALATTI ÜZENETEK (lassítva)
https://www.youtube.com/watch?v=Rnkg-yCPryE

Korinthusbeliekhez II. 12:16 De ám legyen, hogy én nem voltam terhetekre; hanem álnok lévén ravaszsággal fogtalak meg titeket.

A fenti videóban a zsidók ismétlődően használnak Istenhez kapcsolódó kifejezéseket:

“God is real, God is watching” = 22 betű (“Isten valódi, Isten figyel”)
“Believe in government God” =22 betű (“Higgy a kormány-Istenben”)
“Obey Consume Obey Consume” = 22 betű (“Engedelmeskedj Fogyassz Engedelmeskedj
Fogyassz”)

A keresztény és zsidó miszticizmusban a 22 a héber ábécé betűinek száma, az Építőmester száma, a végtelenségé és befejezésé, a kvintesszenciáé (a szellemé, ami a hermetikus tanítások szerint az univerzális Isten), az isteni elméé és Istené. A názáreti a elmormolja a bevégeztetés 7 utolsó szavát a kereszten, ami a Zsoltárok 22. fejezetének elején található mondat. Ez megegyezik a zodiákus 12 jegyének, valamint a Tarotban található 10 bolygónak az összegével, ebből áll össze az ábécé. A Biblia utolsó könyvének, a Jelenéseknek szintén 22 fejezete van.

A 22-es szám megfelel a tarotpakli Világ nevű lapjának, ami a befejezést szimbolizálja. Ez
lefordítva annyit jelent, hogy az ellenség a kommunizmuson keresztül beteljesíti a világhódítás és világuralom célját.
Erről a fontos témáról “A Szent Biblia: A zsidó boszorkányság könyve” című cikkben olvashatsz.

Zsoltárok 66:7 A ki uralkodik az ő hatalmával örökké, szemmel tartja a pogányokat, hogy az engedetlenek fel ne fuvalkodjanak magukban.
A Zsoltárok könyve a Biblia 19. könyve. A vers száma, vagyis a 66:7 számjegyeinek összege is 19 [6+6+7=19]. 19+19=38, és 3+8=11, ami a pusztulás száma. Tehát a fenti vers nem csak a lázadás ellen fenyeget, de a számok alapján tudat alatt rámutat, hogy a lázadás pusztulással fog végződni.

Sámuel 1, 12:15 Ha pedig az Úr szavára nem hallgattok, és az Úr szava ellen engedetlenek lesztek: az Úrnak keze ellenetek leend, miként a ti atyáitok ellen.

Sámuel első könyve a Biblia 9. könyve. 9+12+15=36, és 3+6=9. a 9 a beteljesedés és az Ítélet száma, maga Isten hatalma.

Kolossébeliekhez 3:22 Ti szolgák, szót fogadjatok mindenben a ti test szerint való uraitoknak, nem a szemnek szolgálván, mint a kik embereknek akarnak tetszeni, hanem szíveteknek egyenességében, félvén az Istent.

A Kolossébeliekhez a Biblia 51. könyve, 5+1=6. A zsidók széles körben használják a 6-os számot, mint például a képmutató “hatmilliós” hollókosztjuk esetében. A bibliában a 6-os szám a spirituális hatalom nélküli embert jelenti. A 7-es szám a 7 csakrához kapcsolódik, illetve az ezekből kiáramló spirituális hatalmat jelképezi, a spirituális tökéletességet. A 6 nem elegendő. A 6 továbbá a kemény munka száma is. 6 napig tartott a munka, a 7. nap pihenőnap volt. “A 6-os szám mindenre rá van bélyegezve ami az emberi munkával kapcsolatos. Láthatjuk a munka mérőszámaiban, és a munkával eltöltött időben is. Ezt már az elejétől kezdve láthatjuk.”

A zsidók azért hangsúlyozzák a 6-os számot, mert ez létrehoz egy rezgést az asztrálsíkon, ami az ő terveiket előrébb mozdítja a kommunista új világrend irányába. A kommunizmus maga a rabszolgamunka. A kommunista államban a zsidók az “Istenek”, és minden spirituális tudás helyébe a materialista ateizmus kerül.

A fenti vers a biblia 51. könyvéből származik, és a rabszolgamunkát helyesli [1+5=6]. Ha
továbbvisszük, láthatjuk hogy a 3:22-es verset szorzatként 3×22=66-ként értelmezhetjük, ami a bibliában található könyvek teljes száma, és ami a zsidó kommunista rabszolgaállam, és az új világrendjük beteljesülését jelzi.

Rómabeliekhez 13: 1-7:
1 – Mindenkinek meg kell alázkodnia a kormányzó hatalom előtt, mert nem létezik fennhatóság, csak amit Isten nevezett ki. A létező fennhatóságokat Isten nevezte ki.
2 – Ez alapján aki a fennhatóság ellen fellázad, az az Isten által kinevezett dolog ellen lázad, és akik így tesznek, azokra súlyos ítélet vár.
3 – Az uralkodók nem tartják rettegésben azt aki jót cselekszik, csak azt, aki rosszat cselekszik. Nem akarsz rettegni attól aki hatalmon van? Akkor tedd azt ami helyes, és megkímél téged.
4 – Az uralkodó Isten szolgája, aki jót akar neked tenni. De ha te rosszat teszel, akkor rettegj, mert nem véletlenül hord magánál kardot. Ő Isten szolgája, a harag közvetítője, aki megbünteti a gonosztevőket.
5- Ezért szükséges dolog a fennhatóság előtti megalázkodás, nem csak lehetséges büntetés miatt, hanem a lelkiismeret miatt is.
6 – Ezért fizetsz adót, mert a fennhatóságok Isten szolgái, akik teljes idejüket a kormányzásra fordítják.
7 – Adj oda neki mindent amivel tartozol neki: ha adóval, akkor adót; ha bevétellel akkor a bevételt; ha tisztelettel akkor a tiszteleted; ha becsülettel, akkor a becsületed.

Az Alapítók nem véletlenül tették a Nagy Pecsétet a dollárra, de sosem tettek rá semmit a zsidó “Istenről”. A zsidó “Istenre” való hivatkozást a zsidó elnök, Dwight David Eisenhower tette az amerikai bankjegyre.

“1956. július 30-án, két évvel azután hogy Dwight D. Eisenhower elnök kiharcolta az “Isten
oltalmában” kifejezés eskübe tételét; aláírt egy törvényt, amely a “Bízunk Istenben” mondatot a nemzet hivatalos mottójává tette. A P.L. 84-140-es törvény azt is kikötötte, hogy a mondatot minden amerikai bankjegyre rá kell nyomtatni.”1 Eisenhower bevallottan zsidó volt – a neve a zsidó Eisenhauer vezetéknévből származott.

“Eisenhower W est Point Katonai Akadémiai évkönyvében , melyet 1915-ben adtak ki, Eisenhowert a “rettentő svéd zsidó” jelzővel illették.”

Nem meglepő, hogy a kóserék által birtokolt Fehér Ház Franklin Delano Roosevelttel (aki maga is holland zsidó ősökkel rendelkezett) és embereivel olyan volt mint egy zsinagóga. Erről “A zsidó bankárok háborúja Amerika ellen” című cikkben olvashatsz:

http://josministries.prophpbb.com/topic581.html

1943-ban Washington nem csak áthelyezte Eisenhower ezredest Európába, de ki is nevezte 30, nála tapasztaltabb tiszt ötcsillagos tábornokának, valamint minden, Európában tartózkodó USA-erő parancsnokának.
Ez a nagy “tábornok”, aki maga alá hugyozva rettegett mikor azt hitte hogy egy kis, fegyvertelen német kommandós egység őt üldözi a háború alatt; személyesen rendelte el több mint 1,7 millió német katona meggyilkolását a háború után, saját fogoly (halál-) táboraiban. Egyetlen bűnük hazájuk és nemzetük védelme volt. Sokan a fentiek közül nem voltak idősebbek 15 évesnél. Ez egy újabb példája a tiszta talmudi gyűlöletnek.

A teljes cikk (“Eisenhower haláltáboraiban: Egy amerikai börtönőr visszaemlékezései”) itt található.

http://www.ihr.org/jhr/v10/v10p161_Brech.html

Az “In God We Trust” (“Bízunk Istenben”) 12 betűből áll: a tizenkettő a tökéletes szám, így a kormány tökéletességét jelképezi. A biblia 66 könyve pedig 6+6=12-re jön ki.
Az Isten szó 4473-szor szerepel a Bibliában, 4+4+7+3=18, 1+8=9. A kilences a végzet, az Ítélet száma, maga Isten hatalma, amit a következők is kiegészítenek:

“Isten Ítéletei” az Aggeus 1:11-ben összesen 9 dolgot érintenek: “És pusztulást rendeltem a sík földre és a hegyekre, a búzára és a borra, az olajra és mindarra, a mit a föld terem; sőt az emberre és a baromra és minden kézimunkára is.”

Aggeus könyve a biblia 37. könyve. 3+7=10, amit az 1. fejezet 11-é egészít ki, és aminek a 11.
verséről van szó.

“A törvényt Eisenhower elnök írta alá 1956. július 30-án, és a mottót folyamatosan adták hozzá a forgalomban lévő papírpénzhez 1957 és 1966 között. (Public Law 84-851)[18] Az Egyesült Államok Törvénykönyvében a 36 U.S.C. § 302 jelenlegi formája kijelenti: “A nemzet jelmondata: “Bízunk Istenben””.2

Láthatjuk, hogy a pénz egy kiváló módszer arra, hogyan fecskendezzünk be valamit a köz-elmébe:

A húszdolláros 9/11-es trükkje:

https://www.youtube.com/watch?v=D1SYfqH8J30

Több infó a média tudat alatti üzeneteiről, ami 911-re készített fel:

9/11-et előrevetítették a Super Mario Bros. című filmben

https://www.youtube.com/watch?v=TKLw_Fm3tqg

És ismét láthatjuk, hogyan ömleszti a zsidó hatalom az “Istenüket” a tömegelmébe:
“Eisenhower 1954. június 14-én iktatta törvénybe a javaslatot. Azt állította: “A mai naptól kezdve minden városban és faluban, minden településen az iskolás gyermekeink minden nap ki fogják jelenteni, hogy nemzetünk és népünk elkötelezett az Úrhoz… Így megerősíthetjük vallásos hitünk transzcendenciáját Amerika örökségében és jövőjében; így folyamatosan erősíthetjük azokat a spirituális fegyvereket, amik örökké országunk legerősebb erőforrásai lesznek, háborúban és békében egyaránt.”

Az “Isten oltalmában” kifejezést 1954. június 14-én adták hozzá az Eskü szövegéhez. Ezt a
Kongresszus Közös Határozata alapján tették, kiegészítve az 1942-es Zászlótörvény (Flag Code) szövegét.3

Sokan megkérdezték a JoS e-csoportjaiban, hogy sokszor láttak ismétlődően felbukkanni bizonyos számokat. Ez lehet például egy olyan szám, amit rendszámtáblákon, digitális órákon, reklámokban és sok más helyen látunk. Néha ez napokig is tarthat, de önmagában ártalmatlan. Mikor tudatában vagyunk bizonyos számoknak, az létrehoz egy tudatalatti rezgést, és önkéntelenül is figyelni kezdjük ezeket a számokat a mindennapi életünkben. Ez a fajta jelenség ártatlan és gyakran jelentés nélküli dolog, de a fenti cikkben az elkövetők teljes mértékben tisztában vannak a számok hatalmával, és ezt felhasználva erősítik meg mágikus munkáikat, a judeo-keresztény biblián keresztül. Ezért van az, hogy sok keresztényt gyakorlatilag kényszerítenek arra, hogy bemagoljanak bibliai verseket, mivel ez létrehozza a szükséges tudat alatt működő kapcsolatot.

Több információ a következő cikkekben:
• A Szent Biblia: a zsidó boszorkányság könyve
• Kereszténység, kommunizmus, a zsidók és a Biblia
• A keresztény mise, mint az emberi véráldozat főpróbája

Források:
1 This Day in History [www.history.com]
2 Wikipedia Article: “In God We Trust”
3 Ibid

———————————————–

PRÉDIKÁCIÓ A 666-RÓL

A bibliai numerológiáról már írtam két prédikációt, de a számokról még van mondanivalóm:
A bibliában összesen 66 könyv van. Ahogy azt már tudjátok, a zsidó hatalom mindig a 6-os számot hangsúlyozza (mondjuk a hollókosztnál). Ilyen a Majális, ami egy fontos kommunista ünnep (5. hónap 1. napja, 5+1=6), és még sok helyen feltűnik ezen kívül. Figyeld a híreket és a történelmet – minden ami a zsidókkal kapcsolatos, abban észre fogod ezt venni. A bibliában a 6-os szám a spirituális hatalom nélküli embert jelenti. A 7-es szám a 7 csakrához kapcsolódik, illetve az ezekből kiáramló spirituális hatalmat jelképezi, a spirituális tökéletességet. A 6 nem elegendő. A 6 továbbá a kemény munka száma is. 6 napig tartott a munka, a 7. nap pihenőnap volt.

“A 6-os szám mindenre rá van bélyegezve ami az emberi munkával kapcsolatos. Láthatjuk a munka mérőszámaiban, és a munkával eltöltött időben is. Ezt már az elejétől kezdve láthatjuk.”

A hatos szám a rabszolgamunkát is jelképezi:
Kolossébeliekhez 3:22 Ti szolgák, szót fogadjatok mindenben a ti test szerint való uraitoknak, nem a szemnek szolgálván, mint a kik embereknek akarnak tetszeni, hanem szíveteknek egyenességében, félvén az Istent.

Ez a biblia 51. könyvéből való (5+1=6), és a rabszolgamunkát dicsőíti. A 3:22. verset 3×22=66-ként is nézhetjük, ami a biblia összes könyvének a száma, és ami a zsidó kommunista rabszolgaállam és új világrend eljövetelét jelzi.

Az igazság az, hogy Sátán száma (a 666) a Nap kabbalisztikus négyzetének – planetáris négyzetének – a száma,

https://spiritsoferidu.files.wordpress.com/2012/09/kabbalisztikus-nc3a9gyzetek.pdf

és a spirituális fejlődést, hatalmaz jelképezi. Közel minden Pogány vallás erősen hangsúlyozta a Nap “imádatát”.
Az “imádat” is csak egy jelképes szó, és az intenzív koncentrálást (mint a meditációnál) jelenti. Ráadásul 6x6x6=216, aminek a lélek bizonyos erős nadijaihoz van köze. A lélek legerősebb csakrája a napcsakra, ez pedig a Magnum Opushoz kötődik. Ez a Grál-csakra, a kehely, ami felfogja a tobozmirigy által kiválasztott életelixírt. A biblia könyveinek száma (66) kevesebb mint ami az isteni lét eléréséhez kell, és hatása olyan, ami spirituális és pszichológiai rabszolgaságban tartja az emberiséget.

A biblia szerint a 12 egy tökéletes szám, a 13 pedig Sátán száma. Emberi lényekként 13 fő csakránk van, nem pedig 12. A 13 TÉNYLEG Sátán egyik száma [1+3=4]. A 12 megint csak kevés, nem elegendő. Az ősi időkben létezett egy 13. állatövi jegy is. A 12 a Szaturnuszra épülő időszámításhoz is kapcsolódik: 60 másodperc egy percben, 60 perc egy órában, és 24 [2+4=6] óra egy napban. A Szaturnusz rezgései, ahogy azt fentebb is írtam, a 6-os számra épülnek. A Szaturnusz a szenvedés, kemény munka, nyomor, balszerencse és veszteség rosszindulatú bolygója. A horoszkópban is a Szaturnusz jelzi az életben bekövetkező szenvedést. A zsidó hatalom a 12-t jelölte ki a “tökéletes
kormány” számának – másszóval az emberiség spirituálisan elesett, a lelki hatalomhoz nem juthat hozzá, és szenved a kormányok elnyomásától, melyek fölött a zsidóknak korlátlan hatalma van. A biblia által hordozott tudatalatti üzenetek felkészítik erre az emberiséget. Ezzel ellentétben a 13 hónapos Holdnaptár a Föld természetes idejére épül. A naptáraink és időszámításunk miatt mindannyian kiestünk a Föld természetes idejével való harmóniából.

Kategória: Uncategorized
Címke: , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás