Az igazság az Új Világrendről

Rengeteg tévhit kering a Szabadkőművességről, az Új Világrendről, az Egyesült Államokról és arról, hogy ezek miként kapcsolódnak az Igazi Sátánizmushoz. Eme tévhitek oka a beszivárgás. Főként az EREDETI Szabadkőműveseknek köszönhető az Amerikai Egyesült Államok megalapítása. Washington DC-t és sok más USA-beli várost különlegesen terveztek meg, földrajzilag megtervezetten helyeztek el egy későbbi cél miatt. Ehhez okkult tudást használtak, és az Új Világrendről is teljesen más elképzeléseik voltak. Akik szerint a modern Szabadkőművesség Sátántól származik, az még gondolkodjon rajta egy kicsit. A zsidók beetetik a keresztényeket, hogy azok az ő céljaiknak megfelelő dolgokat hirdessenek különféle módokon – és mivel a hívő keresztény a zsidó energiákhoz kapcsolódik (mivel a kereszténység csak a Dzsentilek számára készült zsidó program, a zsidók eszköze), a keresztények folyamatosan hazugságokat és tévinformációkat prédikálnak az Igaz Sátánizmusról: például hogy az Illuminati és a kommunista “Új Világrend” Sátántól származik.
Az igazságtól azonban semmi sem állhatna távolabb. Sátán a szabadságot és lázadást jelképezi, ezeket támogatja, NEM pedig a rabszolgaságot! A modern Szabadkőművesség, ami korábban egy Dzsentil rend volt, már a zsidók kezében van.

Az Új Világrend, amit alapító atyáink megálmodtak (akik majdnem mind Szabadkőművesek voltak), Luciferiánus elveken alapult.

Az Új Világrend egykori céljai:

1. Egy szabad ország létrehozása ahol az emberek a keresztény elnyomástól mentesen élhetnek, és ahol szabadon megismerhetik múltunk ősi titkait annak kockázata nélkül, hogy ezért az életüket vennék.
2. Az Egyesült Államok lett volna “Az Új Atlantisz” ami példát mutatott volna a többi nemzetnek a spirituális tudással kapcsolatban.
3. Egy olyan szabad nemzet létrehozása, ahol mindenki a legjobbat hozhatja ki önmagából.
4. Az Új Világrend egyéb céljai megtalálhatóak az Egyesült Államok eredeti dokumentumaiban.

Hogy mi történt az eredetivel, és hová tart ez a másik, a zsidók által irányított Új Világrend, az egy másik történet. Emlékszem hogy korábban kérdeztem Sátán Atyámat a Szabadkőművességről, mert eléggé összezavartak az egymásnak ellentmondó információk. Erre az Ő válasza az volt hogy “beszivárogtak”, továbbá Ő azt is elmondta nekem hogy a mai Szabadkőművesség teljesen különbözik az eredetitől ami Luciferiánus eszmék szerint működött. Ráadásul a zsidó ÚV egy világméretű rabszolgaállam, ahogy azt a Bibliában körvonalazták. A Biblia a zsidó kommunizmus alapja és terve.

A következő idézet Jim Marrs “Titkos Uralom” című könyvéből származik (© 2000, 58-59.
oldal):

“Ez a titokzatoskodó bankárdinasztia Mayer Amschel Bauerrel, egy német zsidóval kezdődött, aki 1744. február 23-án született Frankfurtban…” “A fiatal Mayer rabbinak tanult. Főleg a Hashkalah tanításait sajátította el, ami a vallás, a héber jogrend, és az értelem keveréke.” “Szüleinek halála arra késztette Mayert, hogy otthagyja a rabbiképzőt, és segéd legyen egy bankházban. Gyorsan tanulta a szakmát, s hamarosan ő lett IX. Vilmos udvarának pénzügyi képviselője, a Hesse-Kassel régió királyi ügyintézője, és jelentős Szabadkőművessé vált. Vilmos, aki csupán egy évvel volt idősebb nála, megkedvelte őt közös érdeklődési körük, a Szabadkőművesség és a régiségek iránti érdeklődés miatt. Mayer ősi pénzérmék után kutatott, és eladta jótevőjének rendkívül alacsony áron.
Rabbiképzését figyelembe véve, hozzáadva régiségek utáni kutatómunkáját, biztosan mondhatjuk, hogy mélyen megismerte az ősi misztériumokat, elsősorban a zsidó Kabbalát. Ebben az időben kezdett összefonódni a Kabbala metafizikája a Szabadkőművesség hagyományaival.”

** A zsidók a nem-zsidó hatalom minden forrásába beférkőznek. Belülről dolgozva vagy átveszik a teljes irányítást, vagy korrupció útján az elpusztítására törekednek.

A zsidó Új Világrend egy rabszolgaságra épülő világállam, zsidó vezetéssel és irányítással. Ez az “Új Világrend” szöges ellentéte az eredeti Új Világrendnek melynek tagságát nem zsidók képezték:

1. A zsidó messiás “Jézus” formájában (ebbe a lénybe irányítottak minden keresztény imát és pszichikus energiát, és ehhez szimpatikus mágiát használtak) egyesíti a zsidókat, és létrehoz egy új kommunista világkormányt Izrael irányítása alatt. Izrael földjét a palesztinoktól lopták, a Bibliában található kitalált zsidó történelemre alapozták, és kifejezetten azért ezt a helyszínt választották, mert erős Ley-vonalakon fekszik, valamint itt találkozik a három nagy kontinens: Európa, Afrika és Ázsia. Innen akarják a zsidók uralni a világ összes Dzsentil nemzetét, kultúráját és faját.

2. Az emberek vonalkódot kapnak mint a marhák (ezt jelenti a “gójim”, a lekicsinyítő zsidó
kifejezés a nem-zsidókra), így biztosítva a teljes uralmukat. A másik lehetőség a mikrochip-beültetés, amivel az állatokhoz hasonlóan minden nem-zsidót meg lehet találni.

3. Minden spirituális tudást szisztematikusan el fognak távolítani a nem-zsidó tömegek elől (az egész kereszténység és a kommunizmus célja is ez), amihez tömeggyilkosságokat és kínzásokat fognak használni, mint ahogy azt az inkvizíció alatt is tették, és ahogy nem régiben (az 1950-es években) a kínai kommunista vezető, Mao Ce-Tung átgázolt Tibeten, leégette a kolostoraikat és lemészárolta, halálra kínozta a vallási vezetőiket. Tibetben – a Himalája általi elszigeteltsége miatt – sokkal jobban megmaradtak az ősi doktrínák és az eredeti spirituális tanítások, amelyek sokkal korábbiak, mint a judaizmus, a kereszténység, és csatlósaik.

4. A spirituális tudás és az okkult hatalom csak és kizárólag a zsidók kezében lesz a világ feletti teljes uralom érdekében. A zsidók lesznek “Isten”.

5. Ha eljön az idő, közel minden olyan zsidó aki erről az egészről nem tudott, vagy közömbös volt a dologgal szemben, boldogan fog csatlakozni testvérei új uralkodóosztályához.

6. A faj-keveredési program még jobban el fog törölni minden faji illetve kulturális identitást a teljes irányíthatóság érdekében. A faji és kulturális identitás elpusztulásával az én is elveszik, így a zsidók a történelmet úgy írhatják újra ahogy nekik tetszik. Ezt már évek óta csinálják anélkül, hogy a Dzsentil lakosság többsége tudna róla. Ezt már megtették a Sátánizmussal is (az emberiség eredeti vallásával), lemészárolták a papokat, papnőket és más spirituális vezetőket akik a tudást hordozták, továbbá a könyvtárakat és eredeti tanításokat is szisztematikusan elpusztították. A keresztény egyház szabadon állíthatott bármit a Sátánizmusról, mivel nagyon kevés maradt fent az ősi tudásból és igazságból. A biblia nem más mint a zsidó nép hamis történelme, amiből semmi sem valóságos.

Mivel a tömegeket beetették ezzel a hamis történelemmel, a tömegek pszichikus energiája
létrehozott egy hatalmas gondolatformát, ami segíti a zsidó népet világhódító küldetésében.

7. Az emberek nem lesznek mások, csak identitás, személyiség, tudás és szabadság nélküli elveszett lelkek; csak számok amik a zsidó állam teljes uralma alá tartoznak.
A fenti pontosan az ellentéte az eredeti Szabadkőművesek Új Világrendjének, amiket nem-zsidó emberek irányítottak. Sajnos ez megint az a taktika, melynek során mindkét oldalt megjátsszák a középen lévők ellen a teljes irányításért. A modern Szabadkűműves rituálék a mocskos messiás második eljövetelére irányulnak, és arra, hogy minden vallás a világon beolvadjon az ő hitrendszerükbe. Ez eléggé eltér az eredeti Szabadkőműves rituáléktól, melyek dokumentumait sok évvel ezelőtt eltávolították és titokban elzárták.

** Lásd: Christopher Knight, Robert Lomas: The Second Messiah: Templars, the Turin Shroud, and the Great Secret of Freemasonry, 2000.

Ha ez a varázslat megtörik, nyilvánvaló lesz, hogy a zsidók hogyan csikartak ki maguknak hatalmat és hogyan jutottak okkult hatalomhoz az „Istenné” válásuk felé vezető úton. Ha valaki veszi a fáradságot és elvégzi a szükséges kutatásokat és tanulmányokat, az egyértelműen láthatja az azonosságokat a judeo-keresztény biblia, a kommunizmus és az Új Világrend zsidó verziója között.
A James D. Shaw és Tom C. McKenny által írt “Deadly Deception: Freemasonry Exposed by One of Its Top Leaders” című könyv keresztény nézőpontból íródott, de sok hasznos információt tartalmaz a modern Szabadkőművességről. Amikor egy Szabadkőműves eléri a 33. fokozatot (ez már teljesen más mint az eredeti rang amihez spirituális tudás is társult, ugyanis a 33-ik fokozat jelképezte a gerincoszlopot és a Kundalinit) általában meghívják az Illuminátusokhoz, ami egy kommunista szervezet a zsidó Új Világrend céljaival.

A judeo-keresztény biblia céljai ugyanazok mint a modern zsidófertőzött Szabadkőművességé: “Minden vallás Egy.” Ez teljesen egyértelmű, mivel a keresztények vallásuk minden elemét a világ ősibb vallásaiból lopták (keletről és nyugatról egyaránt), valamint a názáretijük (a pszichikus kapcsolat a zsidó messiással) alakját pedig a Dzsentil Pogány Istenekből gyúrták össze – például Odint is egy fára szögezték. Mindenki aki jártas az okkultban és az elme erejében az tudja hogy mindig kell lenni egy kapcsolatnak ami a pszichikus energiát szállítja.

A zsidók beszivárogtak majdnem minden nem-zsidó okkult szervezetbe. A Golden Dawn telis-tele van héber szimbólumokkal, héber angyalokkal, isten neveivel, zsidó ábécével és még sorolhatnám..
A wicca is nagyon hasonló ehhez, a zsidó angyalaival és a zsidó “háromszoros” törvényeivel, ami a hatágú (hármas felosztású) “Dávid-csillagból” származik, melyet a zsidók nemrégiben loptak (az elmúlt 100-150 évben) a hindu “Visnu csillagából”. A hangsúly az 1-es számon (a zsidó egyistenhit amiben ők maguk válnak “az istenné”) teljesen természetellenes, mivel a teremtéshez kettő kell, és még az aszexuális teremtményeknek is előbb vagy utóbb kapcsolatot kell létrehoznia a szaporodáshoz.

Az igazság az, hogy a Dzsentil pszichikus energiát egyik oldalról a kereszténység, másik oldalról [a zsidók mindkét oldalt megjátsszák] az okkult páholyok szisztematikusan a zsidó messiás második eljövetelébe irányítják, illetve a zsidó Új Világrend valóra váltásába.
A teljes beszivárgás és a kulcspozíciók elfoglalása miatt sok nem-zsidó ember – nevezetesen a keresztények – a két Új Világrendet egynek gondolják, holott valójában ez két különböző elképzelés. A felhasznált okkult erő elvakítja őket és ezért nem veszik észre, hogy úgymond a szörny a saját hátsó kertjükben tanyázik, és rávették őket, hogy buzgón dolgozzanak neki. Az Amerikai Egyesült Államok alapító atyái is az okkult erőkhöz nyúltak, hogy létrehozzanak egy új, szabad nemzetet, ahol az ősi tanok és a spirituális tudás zavartalanul terjedhetnek. Az is teljesen egyértelmű, hogy a keresztény “vallásban” nincs semmi spirituális. Mindig is puszta materializmus volt.

A keresztényeknek fogalmuk sincs a lelkük felépítéséről, arról, hogy hogyan gyógyítsák meg magukat vagy másokat, vagy bármi egyéb spirituális dologról. Az egész ún. “vallás” nem más, mint egy hazugság. Azok, akik a kereszténység előrehaladott állapotába kerülnek, felveszik a hírhedt kényszeredetten mosolygó “álarcot”. Felöltik ezt a mesterkélt kinézetet, hisz az egész életük a hazugságok körül forog, amik végül kiütköznek a fizikai testen is. Ez is része a büntetésüknek, és az örök kárhozathoz vezet, mert a lelkük elcsökevényesedik – hiszen meghamisítják a spirituális tudást és megszentségtelenítik az emberiség igaz Teremtő Istenét, aki nem más, mint Sátán.

Források:

The Deadly Deception: Freemasonry Exposed by One of Its Top Leaders by James D. Shaw
Habár a fenti könyv ostoba keresztény nézőpontból íródott, felfedi a modern Szabadkőművességet, mint a zsidó Új Világrend újabb kommunista frontját.

Second Messiah: Templars, the Turin Shroud and the Great Secret of Freemasonry by Christopher Knight and Robert Lomas
Ez a könyv felfedi, hogy mennyi fontos spirituális tanítást és rituálét tüntettek el a Szabadkőművességből.

 

Kategória: Uncategorized
Címke: , , , , , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás