A mindenütt jelenlévő názáreti

A názáretit lopott legendákból, személyiségekből, és egy csomó értelmetlen, értéktelen, képmutató és ellentmondásos tanításból alkották meg. Nem hiszem hogy lenne a történelemben még ez ilyen kitalált karakter mint ez az idióta názáreti, és mivel ő csak egy hazugság, az idők változásával ő is tud változni.

Őt azért találták ki, hogy megtévessze a tömegeket, akiktől el akarták venni az összes spirituális tudást, hogy a kiválasztott kevesek a többség rovására felhasználhassák azt.

A kereszténység azért maradt fenn, mert alkalmazkodott, és ma is ezt teszi. A keresztény egyház végül alattomosan bevallotta, hogy a Föld nem lapos. Ha nem tették volna, soha nem élték volna túl. Ez csak egy a számos példából.

A kereszténység most felvett egy New Age-álarcot. Az Eredeti Istenek tanításait és az ősi tudást most hirtelen a názáretinek tulajdonítják. Innen származik az Egyiptomi eredet (néhány 2 számjegyű IQ-val rendelkező idióta szerint ő egy „fáraó” volt).

Az 1960-as és ’70-es években ő volt az ideális hippi. Most ő ennek a new age-baromságnak és a „háromszoros visszatérés”-viccnek a nagy tanítója, amik természetesen magukba foglalják a rohadék angyalokat és a judeo-keresztény miszticizmust.
A keresztes hadjáratok idejében ő volt a keresztény harcos, aki a keresztény hadakat vezette, akik mindenkit lemészároltak az útjukban – „Előre, keresztény katonák!”. Az iszlámban is megjelenik, de ezúttal nem “isten fiaként”, hanem prófétaként.

Úgy tűnik, mindenhol jelen van, és minden divatnak és kultúrának megfelel. Csak fogd a rongyos, szegény, hivatásos áldozatot, tedd rá két keresztbetett fadarabra, és már itt is van. Az egyetlen dolog ami valódi ezzel a mindenhol felbukkanó bohóccal kapcsolatban, azok az öngyilkos tanítások, amiket úgy terveztek meg, hogy az egész társadalmat képlékeny rabszolgákká alakítsa. A felszín alatt megbúvó üzenet sohasem változik.

Ez hasonló az ártalmatlan kinézetű rágcsálóhoz, ami halálos parazitákat hordoz, ami megfertőzi a helyet, mint ahogy az a középkorban történt a bubópestissel.

Mivel kitalált, azzá lehet tenni, amivé éppen szükséges, egészen addig, amíg ezt titokban csinálják. Ő bármi lehet, bárhol és bármikor. Egyszer a cölibátus híve, és az „isten fia”. Máskor – hogy alkalmazkodjon a ma szexuális nyitottságához – szexuális kapcsolata van Mária Magdolnával.

Mivel az új tudás a Távol-Keletről jött, természetesen ő is ott volt „13 és 30 éves kora közt”, és mivel nincs írásos feljegyzés erről, bármit kitalálhatnak. Ily módon sok keleti tanítást neki tulajdoníthatnak, és azt állíthatják, hogy „a minden egy”. Igen, „minden egy”, de csak amíg nem említjük „Sátánt”, és ez is csak tagadást vagy védekezést vált ki ezekből a birkákból.

Mivel a homoszexualitás egyre nyíltabb lesz, most János evangéliumának egyes részei – melyeket korábban kényelmesen eltöröltek – azt állítják, hogy egy másik férfival volt szexuális kapcsolata. Bármi, bárhol, bármikor.

A názáreti soha nem adott egyetlen egyenes választ sem semmilyen kérdésre. Ezáltal bármelyik bibliamániás idézhet nagyjából bárhonnan, ahogy jónak látja. Példabeszédei bármely helyzetben, bármikor alkalmazhatók, mégsem mondanak semmit. Száz különböző módon lehet értelmezni őket.
Csak tedd őt egy botra, és tiéd a pálya!

Kategória: Uncategorized
Címke: , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás