A Fátyol eltörlése

https://spiritsoferidu.wordpress.com/2020/12/13/a-fatyol-eltorlese/

Forrás: https://ancient-forums.com/viewtopic.php?f=24&t=47794

A rendkívüli idők rendkívüli intézkedéseket követelnek meg.

Aki türelmetlen, görgessen le a magyarázathoz és a rituáléhoz.

Ha figyelitek az Egyesült Államok választásával kapcsolatos híreket, illetve úgy általában véve is felfogjátok, hogy merre tart a világ, észrevehetitek, hogy pontosan olyan események történnek, mint amikre már évekkel ezelőtt figyelmeztettünk mindenkit.

Izrael és a zsidók lelepleződtek, és rövid idő alatt elmondhatatlan mennyiségű tervüket mozdították előre a világban. Mindannyian tudjuk, hogy ezeknek mi a célja, de kudarcot vallanak velük.

Az ellenség reszket, mert jelenleg a lelepleződés legmagasabb szintjén áll, de éppen ezért veszett kutya módjára támadja az emberiséget. A több évszázados támadásuk most üt vissza rájuk, és megértették, hogy most kell békét színlelniük az ellenségeikkel, vagy megtévesztő módszereket kell alkalmazniuk, ahogy szokták. A zsidók a kezdetektől fogva a háborús uszításról ismert nemzet voltak, akik a többi nemzetet támadták és az elpusztításukra törtek. Ugyanezt teszik az összes szomszédukkal a kis „Izraelük” megalapítása óta. A hadviselésük módja továbbra is rejtett, és az álmuk is ugyanaz maradt.

Az idő haladtával ez fokozódni fog, ahogy az emberiség ellen elkövetett támadásaik is. Az ellenség leleplezése pedig nem békeidőben történik, hanem az emberiség hatalmas gyötrelmei és megpróbáltatásai közepette. A helyzet miatt nincs erre más mód. Az ellenség úgy érzi, nincs sok ideje, ezért haladni akar a terveivel – az ellenség egy része az egyik irányba akar menni, a másik a másikba.

Szükségtelen kijelentenem, de bármit is teszünk, a jövő sötét lesz. Az ellenség megértette, hogy az emberek folyamatos kihasználása nem biztos hogy olyan eredménnyel fog járni, mint amire számítottak. Ezért most válaszúthoz érkeztek, dönteniük kell, hogy melyik tervüket fogják felhasználni. Biden és Trump képviseli a két lehetséges ösvényt.

Könnyű időkben vezetni az embereket egyszerű. A nehéz időkben való vezetés az, ami számít. A dolgok számunkra sem voltak könnyűek. Ami az ellenséget illeti, láthatjuk a nyilvánvalót: megértették, mi vár rájuk, ezért egyenesen az emberiség torkát célozták meg.

Teljesen jogosan kérdezheti most bárki a zsidókat elnézve: „Mi a faszt csinálnak ezek az idegenek?” Miért teszik ilyen nyíltan? Miért basszák el a dolgokat ennyire nyilvánvalóan és gondtalanul? Egyáltalán mi folyik itt?

A válasz roppant egyszerű. A saját maguk által létrehozott örvénybe kerültek, és drámai sebességgel sodródnak egyre beljebb. Korábban is volt már erre példa, és később is lesz. Az örvény, amibe kerültek, a saját megvalósítandó tervük mellékhatása: bármikor, ha megpróbálják leigázni az emberiséget, azzal reakciót váltanak ki az emberiség immunrendszeréből, ahogy az jelenleg is történik. Nagyon komoly reakciókat láthatunk.

Először ott volt a „koronavírus” eseménye 2020 elején. Aztán most itt van Biden, akit úgy tűnik, csalással juttattak az elnöki székbe, és van egy kidolgozott terve a Közel-Kelet újbóli háborúba vonszolására, amivel rabszolgákat adhat a zsidóknak. Mindenki tudja, hogy a koronavírus előtt megpróbáltak háborút provokálni a Közel-Keleten, de kudarcot vallottak. Mivel ez nem működött, jött a koronavírus, amit sok elemző „egy harmadik világháborúnak” nevezett.

Mindig számítanunk kell arra, hogy amikor az ellenség lelepleződik, mindenféle káoszt, háborút és zavargásokat szít. Olyan ez, mint amikor felfedezel egy patkányfészket. Ha felfedezed a búvóhelyüket, megbolondulnak, és a szélrózsa minden irányába menekülnek. Ugyanakkor, ha békén hagyod őket, szétrágják a ház alapjait is, ami aztán a lakókra omlik és megöl mindenkit – talán még a patkányokat is.

Jelenleg pontosan ezt a szituációt láthatjuk, csak globális szinten. A fészket pedig muszáj volt felfednie valakinek, mielőtt minden a nyakunkba omlott volna.

Bármi is történjék, a Sátánisták védve vannak. Kapaszkodjatok erősen az Istenekbe, csináljátok a meditációkat és védjétek meg magatokat. Figyeljétek a zavargásokat hideg fejjel. Mindannyian évek óta tudtuk, hogy ez be fog következni. Maxine Főpapnő figyelmeztetett rá, hogy ami most történik, az fokozódni fog, és komoly következményei lesznek az elkövetkező években.

Már most is láthatjuk az USA-ban történő változásokat. Az emberek hite soha nem látott mértékben megrendült a rendszerben, mert az átverte őket. A médiát, vallást, és az ellenség egyéb hatalmi eszközeit meg sem kell említenünk – az egész villámgyorsan omlik össze.

És mi a helyzet a többi, például pénzügyi és spirituális rendszerrel? Ezek is mennek a bablevesbe, és nem lesz kellemes. Sajnos ez elkerülhetetlen. Lépésről lépésre, fokozatosan fog történni, de egyre gyorsuló ütemben. Sok ember már most azon csodálkozik, hogy történhet mindez ilyen gyorsan.

Ha félretesszük a politikát, akkor is globális zűrzavart és világméretű eseményeket láthatunk. Az idő előrehaladtával milliók, sőt, milliárdok válnak majd nincstelenné, és az ellenség álarca egyre nagyobb darabokban fog lehullani. Ebben az időszakban az emberek fel fognak ébredni, de ez cseppet sem lesz kellemes: meg fogják látni a torz bestiát, ami évszázadok óta küldi őket a sírba, és el fognak borzadni a látványtól. De jobb látni és reagálni, mint vakon tapogatózni.

Hogy még tovább menjünk, a világ spirituális helyzetét figyelembe véve biztosak lehetünk ezeknek az eseményeknek a bekövetkeztében. Az ellenség nagyon régóta gyakorol negatív hatást a világra. Elképzelhetetlen mennyiségű pusztítást agyaltak ki, terveztek meg és hajtottak végre. Ennek nagy része előre elrendelt volt, vagyis része volt egy nagyobb tervnek, amit követtek. Közülünk mindenki tudja és érti, hogy a tervük milyen spirituális alapokra épül.

Akik leszarják ezt a tervet, vagy nem akarnak tudni róla, esetleg nem akarnak ellene dolgozni, azok sem fogják tudni örökre elkerülni. Az ilyen embereket álmukban fogja érni a vég. Vannak, akik fizikailag, vannak, akik spirituálisan vesznek részt ebben a küzdelemben, de az a helyzet, hogy mindannyian ugyanazon égbolt alatt élünk, ezért mind meg fogjuk tapasztalni az ellenség terveinek megvalósulását, hacsak nem teszünk ellene. Sokan elvesznek a részletekben, de ami fontos, hogy minden lélek aki képes ellenállni és fejlődni, annak így kell tennie.

Akik édesdeden alszanak, és azt hiszik, ez majd a javukra válik, azokkal pontosan az fog történni, mint amiről az alábbi idézet szól:

Az utolsó pillanatban akarnak majd csatlakozni, de akkor már túl késő lesz.”

Ez annyit jelent, hogy meg akarják majd menteni magukat, de sem tudásuk, sem hatalmuk nem lesz hozzá. A tömegek tudatlan része az, ami mindig megfizeti az árát a tudatlanságnak. A történelemben sose volt még olyan, hogy akik szándékosan nem vettek tudomást a nagy összeesküvésekről, és nem tettek ellenük semmit, azok „megúszták” volna. Ha korábban „megúszták”, az azért volt, mert azok az összeesküvések nem az egész bolygót érintették, mint a jelenlegi.

Szükségtelen kimondani, de az Isteneink folyamatosan figyelik és értékelik a szituációt. A világ már számos nehéz időt élt meg, aminek legtöbbje a jelenleg egyre nyilvánvalóbban ténykedő ellenséges erőknek volt köszönhető. Ugyanakkor erős válaszlépésekre is sor kerül, az ellenállás gyorsan formálódik.

Évszázadokig senkinek nem sikerült véghezvinnie azt, amit nekünk: spirituális hadviselést folytatunk az ellenséggel szemben, ahogy ők teszik velünk hosszú ideje. Ennek pedig látható eredménye van, az emberek nem reagáltak volna úgy, ahogy most teszik.

A világunk spirituális szerkezetét régóta fertőzik az ellenséges, negatív, agresszív energiák, amik az ellenségtől származnak. Ezek „odakintről” jönnek, sosem tartoztak a bolygóhoz, ezek más világokból származó hatások. Sok ember találkozott ezekkel, és sajnos a világot annyira felforgatták, hogy az emberiség már ezeket az ellenséges hatásokat imádja.

Mindenki, aki tanulmányozta a Joy of Satan írásait, érti ennek a részleteit, hogyan történt, és látja, hogy merre tart. A munkamódszereik le vannak írva a zsidók spirituális szövegeiben, és a zsidók általában véve is önszántukból szolgálják a tervet. Aki szeretné ezt jobban megérteni, olvassa el részletesen a weboldalainkon leírtakat.

Sokan hallhattatok már a „hálóról”, a „fátyolról” vagy „lepelről”. Ennek számos neve van, és több okkultista is megpróbálta megérteni és átadni, hogy milyen hatással van ez a világra. Röviden szólva, a világunk egy „spirituális kijárási tilalom” alatt van, amit az ellenséges idegen erők szabtak ki ránk. A zsidók tartják karban, és a szükséges átjárókat is a világunk számára idegen zsidó faj tartja nyitva. A nyitva tartást spirituális manipuláció útján érik el.

Az ellenség a világ hatásos manipulációjának céljából kommunikál az ellenséges idegen erőkkel. Olyan meditációkat és spirituális munkákat végez, amiknek célja, hogy a világunkat ezen erők „képére” formálja. Nagyrészt már lelepleződtek, mert a „fátyluk”, vagyis börtönük falai már megrepedtek, így az emberek legalább egy részét képesek megérteni. Ezeket a lényeket mi szürkékként és reptiliánokként ismerjük, a történelmünkre gyakorolt hatásuk – főleg az utóbbi időben, a fejlődésünkre adott reakcióként – pedig egyre közérthetőbb. Ezeknek a lényeknek szükségük van egy programra, a történelmünk egy bizonyos módon való alakulására, hogy tökéletes rabszolgafarmmá változtathassák a bolygónkat.

Nemrég magas rangú izraeli tisztviselők is beismerték ezt a tényt, ahogy korábban a vezető rabbik is. Már kifutottak az időből, nem tudják tovább rejtegetni a terveiket, mert mindenki tudja, hogy mi a helyzet. A terveik természeténél fogva szükségük van arra, hogy az idegenekre is mutogassanak, de ezek már a finom részletek – ők csak azt csinálják, amit az idegenek javasolnak nekik.

Magyarázat a Tetragrammaton eltörlése című szertartáshoz

Az idegen kollektív tudat fizikai ügynökei lényegében a zsidók. Újabban ezt a tényt már maguk a zsidók is beismerik. Egyrészt azért, mert az ilyen jellegű igazságok most már közbeszéd tárgyát képezik, másrészt már képtelenek ezt a narratívát elrejteni az emberek elől.

A módszerek, ahogy ezekkel az ellenséges erőkkel közösködnek, és ahogy felnyitják őket világunk felé (és fordítva is, ahogy ezek az erők belépnek a világunkba hogy befolyásoljanak minket), bizonyos spirituális metódusok körül forognak.

Az átlagos zsidóknak annyit mondanak, hogy kántáljanak himnuszokat, imákat, és más hasonló litániákat. Viszont a vezető zsidók tudják és értik, hogy mivel van dolguk. Teljes egyetértésben csatornázzák bizonyos idegen kollektív tudatok energiáját a bolygónkba. A módszer a héber ábécére és a „Tetragrammaton”-ra épül.

A Tetragrammaton jelentése „négybetűs név”, és az ősi Pogány vallásokból lopták. A Pogányok a módszert arra használták, hogy jótékony erőket csatornázzanak a bolygóba. Ennek az eredeti kulcsa lényegében a mágus egyéni akaratát, és annak a világra gyakorolt hatását szimbolizálta. Ahogy minden mást, az ellenség ezt is ellopta, elferdítette a fogalmat, majd valami teljesen másra kezdte használni.

Az ellenség amolyan ökölszabályként azt hangoztatja, hogy az „istenüknek” „nincs alakja”, „kép nem tudja szimbolizálni”, „neve kimondhatatlan”. Ez mind hazugság. A kijelentés realitása az, hogy az ellenség számtalan „gazdáját” imádja (idegen entitásokat). Ezek mind az úgynevezett „Tetragrammaton” központi kollektív tudatához kapcsolódnak. Az „istenüknek” több száz neve létezik, és mindegyik erre épül.

Miközben az ellenség azt állítja, hogy az „isten” „alaktalan” és „arctalan”, valójában tisztán látható, hogy az „istenük” létezik abban a „formában”, amit „Szent Tetragrammaton” néven hívnak. Akik jártasak a szigillummágiában, azok láthatják, hogy a „négybetűs név” önmagában egy szigillum, ugyanolyan szimbólum, mint bármely más pecsét.

A zsidók és a fejlett rabbik fókuszpontként használják, hogy kapcsolatba léphessenek ezekkel az entitásokkal, és akaratuk végrehajtói lehessenek. Ennek tényleges módszere csak egy maroknyi „válogatott” rabbi kezében van, a nyilvánosságot pedig hazugságokkal tömik a „név”-vel és funkcióival kapcsolatban.

Belemehetnénk ennek a beteges részleteibe, de számunkra haszontalan információ lenne. Ami fontos, hogy elpusztítsuk a zsidók „Tetragrammaton”-ját. Ez maga a kapu és a kikövezett út, amin keresztül az ellenség a világunkba csatornázza ezeket az erőket. Egyszerűen szólva ez a „mindent nyitó kulcsuk”, ami által minden mágikus munkájukat manifesztálni tudják.

Ezt a „kulcsot” használták arra is, hogy háborút vívjanak a Démonok ellen. Tulajdonképpen ennek a nagy része olyan égi dolgokhoz kapcsolódik, amik túlmutatnak a zsidókon, tehát nem ők hozták létre. Ők csak felhasználják azokat az eszközöket, amiket a mestereiktől kaptak. Ugyanakkor a „JHVH” megegyezik a „Jelenléttel” is, ami egy általános kifejezés – egyszerre jelenti az ellenség tudatának jelenlétét a világunkban, és a jelenlét manifesztálódásának kulcsát is.

Bár héber betűkből épül fel, önmagában valójában nem „héber”, csak szimbólumként használja azt. Ez azt jelenti, hogy ez nem egy szó és nem egy név, hanem egy szimbólum, amin keresztül a zsidó rabbik kinyitják az elméjüket.

Itt párhuzamot vonhatunk a Keleten Mandala néven ismert jelképekkel, amik például háromszögeket vagy négyszögeket ábrázolnak, és nem kell, hogy ezeket bárki is értse, egyszerűen csak fókuszpontként kell használni őket az elme számára.

A Tetragrammaton különböző permutációit különböző célokra használják, de ami fontos, és ami fennmaradt, az a négy héber betű, amit latin átírással „JHVH”-ként ismerünk.

Röviden szólva, mielőtt megértenénk a héber ábécé visszafordítása című rituáléhoz kiegészítésként közzétett rituálét (amivel visszafordítjuk a Tetragrammaton betűit, és a megerősítéssel végleg elpusztítjuk), azt kell megértenünk, hogy egy olyan szimbólummal van dolgunk, ami az elme számára vizuális ugródeszkaként működik egy másik dimenzióba. Ezt a kaput fogjuk véglegesen bezárni a szertartással.

A szimbólum eltörlésével lezárjuk, elpusztítjuk az átjárót, amin keresztül az ellenség a világot manipulálja. A célunk kétrétű: a héber betűk elpusztításával a hatalmuk forrása is használhatatlanná válik, a fontos pecsétjük semlegesítésével pedig nem lesznek képesek felnyitni a világunkat a szentségtelen, rothadt idegen erőik számára.

Gondoljatok erre úgy, mintha a lávába dobnánk a kulcsot, ami az ajtójukat nyitja, és így azt soha többé nem lehet kinyitni.

Maga a procedúra nagyon egyszerű. A szóban forgó betűk a Jod, He, Vau és He, amiket A héber ábécé visszafordítása című rituáléban alkalmazott kiejtésekkel fordítunk vissza. Azonban itt annyi a különbség, hogy egy olyan procedúrát használunk, ami az ellenség egyik – eddig – rejtett módszerére épül az undorító „JHVH”-jukkal kapcsolatban.

Ezzel a rituáléval teljes mértékben eltöröljük a JHVH-t, a létezés minden szintjén.

A szertartást ezen az oldalon találjátok.

(Köszönet a magyar fordításért a Spirits of Eridu csapatának!)

Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás