A Szent Biblia, a zsidó boszorkányság könyve: A 9-11-es kapcsolat

A bibliában semmi “szent” nincs, nem tartalmaz az emberiség jobbá tételére és fejlődésére
vonatkozóan semmit. Nézd meg a számokat, a könyveket, az írásokat, és a tartalmat: látni fogod, hogy mire valók valójában – az egész boszorkánykönyvként szolgál a (vezető) zsidók számára, és ők szabadon használják a tömegek gúzsba kötésére. Jelen cikk célja, hogy köznapi nyelven bemutassa, hogyan is csinálják ezt.

Akik nem jártasak a spiritualitásban, az elme képességeiben (más néven “boszorkányságban”), azok számára elmagyarázom hogyan működik a dolog. Nézz körül. Minden amit látsz – a képernyőd, a széked, az ágyad, a bútoraid, az autók az utcán, az épületek, ablakok -, valaha egy ember gondolata volt, mielőtt materializálódott volna a fizikai valóságban. Szeretném hozzátenni hogy vannak önmaguktól létrejövő dolgok is, például a viharok önmagukat alkotják, mikor a nedves, forró levegő összeütközik a száraz, hideg levegővel; de a legtöbb dolog egykor valakinek a gondolata volt.

Legtöbben ismeritek a boszorkányok és varázslók klasszikus kúpalakú sapkáit. Ezekre gyakran csillagokat és hasonló ábrákat rajzolnak. A kúp szimbolikus jelentése a fej tetején összegyűlő energia, amit az egyiptomi piramisok is jelképeznek. Ahhoz hogy egy gondolatból valóság legyen, energia szükséges. Az energia olyan mint a víz, abból a szempontból, hogy ha nem irányítják megfelelően, akkor a legkönnyebb kiutat választja. Egy tudatos varázslathoz energiára, és koncentrált elmére van szükség. Minél fontosabb a munka, annál több előzetes tervezésre van szükség. Tervezés alatt olyan dolgokat értek, mint a megfelelő időpont kiválasztása, mikor a bolygók támogatják a munka célját [ezért rajzolnak csillagokat a kalapokra]; valamint az időzítés és a megfelelő tudás. Minél több erő hat jótékonyan a munka céljára, annál jobb. Ez különösen igaz a számokra, mivel az élet is számokból – időből – áll.

A munkákat az agy jobb [női] oldala erősíti meg. Ez a félteke uralja a tudatalatti elmét, és ez az agy passzív fele. A bal félteke a logikus, férfias oldal, ami irányítja a munkát. Minél több energia irányul a munka céljára, annál valószínűbb, hogy az valóra válik. A kis dolgokhoz nem szükséges hatalmas mennyiségű energia, de a világuralomhoz (és amit ebben a cikkben fel fogok fedni) bizony szükség van a tudatalatti tömegelme részvételére. A föld lakói erről nem tudnak. Ez az oka annak hogy a Biblia közel minden otthonban megtalálható, mivel ez tudat alatti jelfogadóként szolgál, és van tudat alatti hatalma – kapcsolatot hoz létre számokkal, versekkel -, és ez igencsak nagy hatalom, köszönhetően annak, hogy a hívők évszázadokon keresztül irdatlan mennyiségű pszichikus energiát
pumpáltak bele. A hívők tudat alatt hozzákapcsolódnak ehhez az energiához, és – habár ezt nem tudják – ezáltal irányítani lehet őket.

Ez csak egy rövid összefoglaló az elme és a lélek működéséről. Ha többet akarsz tudni,
tanulmányozd a tudatalatti elmét, főleg arról, hogy hogyan tudnak egyesek egész könyveket felfogni olvasás nélkül, pusztán a rájuk való koncentrálással. Ez remélhetőleg ad némi képet arról, hogy mekkora hatalommal bír a Biblia. Ezért kell bemagolni bibliai verseket, mert így azok belevésődnek a tudatalattiba, végül átszivárognak a tömegelmébe, hatalmas erőt adva neki bizonyos varázslatok elvégzéséhez.

Ráadásul sokan tudtok a tudat alatti üzenetekről. A legtöbben már hallottunk vagy olvastunk a népszerű reklámok, zenék, és más média üzeneteiről, amik kikerülik a tudatos elmét. Nem vesszük észre őket, de ezek működnek, és befolyásolják az embereket. E cikk végén Youtube-linkeket találtok, amik további bizonyítékul szolgálnak. A társadalom még alaposabb összezavarása és félrevezetése érdekében ezeket a varázslatokat, pl. a 9-11-et is Sátánra kenik, de egy kis kutatással és nyomozással az ember rájön, hogy ennek pont az ellenkezője igaz. Minden ilyen a judeo-keresztény bibliából származik. Ez nem különb a képmutató zsidó “Holokauszttól”, más néven “Hatmilliós Hazugságtól”. Figyeld meg hogy a hatos szám milyen gyakran van felhasználva [bővebben lejjebb].
A végtelen média-nyilvánosság amit ez a téma kap, erős elterelésként szolgál, amivel azokról a valós atrocitásokról, tömeggyilkosságokról, kínzásokról és brutalitásról akarják elterelni a figyelmet, amit a zsidó kommunista program keretében követtek el.

Néhányotok még emlékezhet rá, hogy a 9/11-es események után sokan észrevették, hogy ha bizonyos módon összehajtogatják a 20 dolláros bankjegyet, egy adott szögből ránézve a lángoló ikertornyok láthatók. A 20 dolláros bankó az USA legtöbbet használt bankjegye. Röviddel 9/11 után a húszdollárosokat villámgyorsan újakra cserélték. Ez nagyon gyorsan történt, és a hivatalos álláspont az volt, hogy a régieket nagyon könnyen lehetett hamisítani. Valójában a bankó kialakítása és az általa hordozott tudat alatti rezgések miatt cserélték le.

A 11-es szám a káosz, pusztulás, összeomlás száma a biblia szerint. Mivel az a mocskos biblia közel minden háztartásban megtalálható, és sokan irányítják rá a hitüket, a húszdollároshoz hasonlóan nagyon erős tudat alatti eszközként szolgál (sokkal erősebb mint a 20 dolláros). Ezért, mikor a legmagasabb szinteken álló zsidók elvégzik a boszorkányságukat, a biblia számait és verseit használják a céljaik elérésére. Úgy tudom, némely verseket héberül, busztrofedonokban (cikkcakkban) vibrálják. Mikor csoportosan “imádkoznak”, közben előre-hátra dülöngélnek.

A biblia szerint a 10 és a 12 tökéletes számok.
• Jákob 12 fia mínusz József [“egyikünk pedig nincs meg” – Mózes 1, 42:13, aki nélkül a
másik 11 nem élte volna túl.
*Megjegyzés: Mózes 1. könyve a biblia első könyve (=1); ennélfogva 1 + 42 + 13 = 56,
amiből 5+6=11. Ez hozzáadódik magához a vershez.
• Joákim király [Krónikák 2, 36:5-6] 11 évig uralkodott mielőtt Nabukodonozor fogságba
vitte őt [bukása és uralkodásának vége].
• Sedékiás király [Jeremiás 52:1-11] 11 évig uralkodott mielőtt Nabukodonozor bebörtönözte, megölte a családját, és megvakította őt.
• A babilóni fogság 11. évében Ezékiel megjósolta Tírus bukását és pusztulását [Ezékiel 16:1-5].
• A babilóni fogság 11. évében Ezékiel megjósolta Egyiptom bukását és pusztulását [Ezékiel
30:20-26].

Figyeld meg, hogy a fenti versekben (ha egy kicsit utánaolvasol) annyi történt, hogy fellázadtak a zsidók ellen, és ezért megbüntették őket. A fenti csak egy példa… sok ilyen van még.

A 9-es szám a befejezések, beteljesedések száma. A bibliai versek a 11-es számot
hangsúlyozták, a pusztulás és bukás számát.

Nem akarom túl hosszúra nyújtani ezt a cikket, ugyanis a közeljövőben több részletes példát is közzé fogok tenni. Jób könyve [a szenvedések könyve] sok esetben az ellenségek átkozására szolgál. Drezda bombázását a keresztény ünnepen, Hamvazószerdán vitték véghez, és a várost gyakorlatilag hamuvá égették. Mondhatnék még példákat, de nézzük csak, hogyan kapcsolódnak egymáshoz a hasonlóságok:

2004. március 11-én a spanyol főváros, Madrid vasútjait bombatámadások érték. Az Ikertornyok 2001. szeptember 11-i megtámadása és a madridi eset között pontosan 911 nap telt el.

• Madrid, Spain összesen 11 betű.
• New York City összesen 11 betű.
• Az amerikai támadások 2001. szeptember 11-én történtek.
• A madridi támadások 2004. március 11-én történtek.
• Az amerikai és madridi támadások között 911 nap telt el [9+1+1=11].
• A madridi támadás az év 11. csütörtökjén történt.
• Szeptember 11-e az év 254. napja [2+5+4=11].
• Szeptember 11-es után még 111 nap van hátra az évből.
• Szeptember 11-nek 9 betűje és 2 száma van [9+2=11].
• 2004. March 11-nek 5 betűje és 6 száma van [5+6=11].
• Mindkét épületnek 110 emelete volt [11×10=110].
• A madridi vonattámadásokban 191 ember halálát erősítették meg [1+9+1=11].
• 2002. szeptember 11-én a World Trade Center-t ért támadás 2801 áldozatának nevét olvasták fel az épületek helyén [2+8+0+1=11].
• Az egymás mellett álló Ikertornyok a 11-es számra hasonlítottak.
• Az első repülő ami a tornyokba csapódott, a 11-es járat volt.
• A 11-es járaton 92 ember utazott [9+2=11].
• A 11-es járatnak 11 fős volt a személyzete.
• A Pentagont a 77-es járat találta el [11×7=77].
• A 77-es járaton 65 ember utazott [6+5=11].
• 911 az amerikai segélyhívószám [9+1+1=11].
• New York volt a 11. állam ami csatlakozott az Unióhoz.
• A Manhattan-szigetet 1609. szeptember 11.én fedezte fel Henry Hudson [11 betűs a neve].
• Szaúd-Arábia neve 11 betűs.
• Afganisztán neve 11 betűs.

Figyeld meg, hogy a 11-es szám rezgései hogyan kapcsolódnak össze a 9-cel. Az Ikertornyok alakja is a 11-re hasonlított. Az asztrális energia a legrövidebb utat keresi, és a hasonló a hasonlót vonzza.
Nem csoda hogy a Szabadkőművesek, akiket a zsidó hatalom ural, a bibliára teszik a kezüket a beavatásukkor. Nem csoda hogy a zsidóknak ilyen hatalma van, nem csoda hogy a tömegek tudata nélkül, évszázadokon keresztül, titokban uralták a világot – hiszen a biblia majdnem minden oldalán ott van a zsidó/zsidók/Izrael/Jeruzsálem és hasonló szavak valamelyike; a názáreti, és közel minden szereplő zsidó; a zsidók “Isten Választottjainak” nevezték ki magukat, és a bibliában a legnagyobb becsben tartják, az egekig magasztalják őket.

Maga Sátán mutatta meg nekem, hogy ezek a varázslatok olyanok, mint a dominó-effektus. Ha már valamilyen energiát mozgásba lendítettünk az asztrálsíkon, azok a hasonló energiákat keresik, és összekapcsolódnak velük. A számok furcsa és különös egybeesése [ez csak egyetlen példa volt, sok van még] felfedi, hogy ez nem egy véletlenszerű cselekmény volt, hanem egyértelműen egy szándékos okkult munka.

Szeretném azt is hozzátenni, hogy a zsidók nagy hangsúlyt helyeznek a 6-os számra. Kérlek, ne keverd össze ezt a “666”-tal, mivel az egy teljesen más jelentést hordoz.

Csak légy tudatos, és észre fogod venni hogy miről beszélek. Például ott van a hazug Holokauszt 6 millió áldozata; vagy a zsidó kommunizmus fontos ünnepe, a Majális (5. hónap 1. napja: 5+1=6).
Ezt a felsorolást még folytathatnám. Izrael is 6 betűből áll. Figyeld a híreket és a történelmet – minden ami a zsidókkal kapcsolatos, abban észre fogod ezt venni. A bibliában a 6-os szám a spirituális hatalom nélküli embert jelenti. A 7-es szám a 7 csakrához kapcsolódik, illetve az ezekből kiáramló spirituális hatalmat jelképezi, a spirituális tökéletességet. A 6 nem elegendő. A 6 továbbá a kemény munka száma is. 6 napig tartott a munka, a 7. nap pihenőnap volt. “A 6-os szám mindenre rá van bélyegezve ami az emberi munkával kapcsolatos. Láthatjuk a munka mérőszámaiban, és a munkával eltöltött időben is. Ezt már az elejétől kezdve láthatjuk.”

A zsidók azért hangsúlyozzák a 6-os számot, mert ez létrehoz egy rezgést az asztrálsíkon, ami az ő terveiket előrébb mozdítja a kommunista új világrend irányába. A kommunizmus maga a rabszolgamunka. A kommunista államban a zsidók az “Istenek”, és minden spirituális tudás helyébe a materialista ateizmus kerül. Csak a legmagasabb rangú zsidók ismerik az okkult tikokat, és a tudatlan embereken használják az átkaikat és varázslataikat, méghozzá olyan célból amilyet csak akarnak. A kereszténység több irányból is a kommunizmushoz vezet. Ráadásul a kereszténység az úgynevezett “vallást” egy olyan undorító és visszataszító fogalommá tette, hogy a sok tudatlan ember örömmel elfogadja és hirdeti az ateizmust.

Zárszóként: mind minden mást, ezt is Sátánra és a Pokol Hatalmaira kenik az ostoba bolondok. A legtöbb kereszténynek sem esze, sem bátorsága nincs az okkult területére lépni. A bibliában olyan írások is vannak, amivel a zsidók megátkozzák és elijesztik a kívülállókat azzól, hogy igazán elmélyedjenek az okkultban. Emlékszem, mikor még új voltam a Sátánizmusban, volt egy rossz élményem, de ennek ellenére ez tovább növelte a kíváncsiságomat. Nem szabad félni. A zsidók és idegen társaik évszázadok óta eszközükként használják a félelmet. A kommunista országokban az emberek folyamatos rettegésben élnek. Ez a bibliával is harmóniában áll, ahogy minden a zsidó kommunizmus esetében.

Fogok még több információt és példát mutatni a számokra; arra hogy a biblia a zsidó boszorkányság könyve; a bibliai numerológiáról is fogok beszélni, és hogy milyen módszerekkel erőltetik rá az emberekre (gyakorlatilag minden házban, szállodában megtalálható). Mindenki ismeri, és tudja hogy minek akar látszani.

A világnak fel kell ébrednie. Nyugodtan beszélj erről másoknak is, és ezt, valamint bármely más JoS-cikket szabadon terjesztheted – dolgozz keményen Sátánnak. A Sátán szanszkrit nyelven “Igazság”-ot jelent.

https://www.youtube.com/watch?v=3ifu2Uy21yU

 

Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) A Szent Biblia, a zsidó boszorkányság könyve: A 9-11-es kapcsolat bejegyzéshez

  1. József Kovács szerint:

    Ügyes nagyon ügyes! Élet vagy halál?

Hozzászólás