Az igazság Jézus Krisztusról

Sokan akik ezt az oldalt látogatják, ismerik a tényeket arról, hogy a názáreti csupán egy fiktív zsidó archetípus, amit azért találtak ki, hogy a Dzsentilek szolgai módon imádják őt. De mindenekelőtt a názáreti egy elterelés, egy megtévesztés, amivel az emberiséget távol tudják tartani a valódi spiritualitástól, saját lelkük fejlesztésétől. „Jézus” kitalált karakterét spirituális FOGALMAKBÓL tákolták össze, melyek a Távolkeleten gyökereznek, mint például a spirituális alkímia, a kundalini energia, és az, amit „vril”, „csi”, „életerő” és „boszorkányerő” néven ismerünk. Az igazat megvallva a lelkünket úgy válthatjuk meg, hogy spirituálisan fejlődünk, és aktiváljuk ezt az erőt. A názáreti elrettenti ettől az embereket, és óva inti az emberiséget attól, hogy bármilyen spirituális dolgot csináljanak, így tartva őket rabigában, egy teljesen materiális lét által. A keresztények nem tudnak vitatkozni, mivel nem ismerik a valódi spiritualitást. Ők nem tapasztalták meg ezt. Hány keresztény pap/lelkész tudja ábrázolni az emberi lelket?

Ha kinyílik a szemünk, és tudatában vagyunk a boszorkányerő fogalmának, tisztán láthatjuk, hogyan állították össze ezt a karaktert.

A názáreti kitalált karaktere:

• Arra használták, hogy eltávolítsanak minden spirituális tudást, és zsidó archetípusokkal, zsidó városokkal, falvakkal, és más kitalált zsidó materiális baromsággal helyettesítsék. A „Jézus a megváltó” halandzsát és az „újjászületett” kifejezést kicsavarták és eltorzították, majd beépítették ebbe a kitalált személybe. Más szavakkal: elhitették a butákkal, hogy ez a valaki minden spirituális dologról gondoskodik, amíg ők megfelelnek a terveiknek. Ez eltántorítja őket attól, hogy a saját spiritualitásukon dolgozzanak. Sem a názáretiben, sem a zsidók által kitalált keresztény programban nincs semmi spirituális.
• „Jézus” személye gondolatrendőrségként működött, a totális uralom érdekében. Sok háborút vívtak a hit és az eszmék miatt. Mikor az ellenség irányítja azt ami az emberiség agyában van, az ellenség irányítja az emberiséget.
• Mivel a názáreti kitalált, bármi lehet bárki számára. Ő mindig az, amit a jelenlegi rendszer állít és diktál. Változik az időkkel együtt, és megfelel bármilyen tervnek. Ugyanolyan mint a judeo-keresztény biblia, aminek versei annyira ellentmondásosak, hogy bármilyen elgondoláshoz és célhoz hozzá lehet igazítani. [Lásd a Mindenütt jelenlévő názáreti című cikket]

Ideje hogy mindenki felébredjen, és meglássa a spirituális romlást, ami az emberiségnek több trillió dollárjába, elkárhozott lelkekbe, szükségtelen háborúkba, [veszélyes mértékben] visszatartott tudományba került, köszönhetően a kóser parazitáknak, akik mindezt kitalálták a megtévesztett Dzsentileknek. A keresztény program – az iszlám alávaló doktrínáival karöltve – megakadályozta az emberiség spirituális fejlődését.

A názáreti kitalált életében minden egyes esemény egy FOGALMAT fed fel, amit A KERESZTÉNYSÉGET MEGELŐZŐ POGÁNY VALLÁSOKBÓL LOPTAK EL, MAJD ELTORZÍTOTTÁK ŐKET.

A názáretiről úgy tartják, egy barlangban született, nem pedig istállóban. „A korai keresztény hagyományok szerint jézus egy barlangban született, amit istállónak használtak.”2 Sok tanítás, amely megelőzi a kereszténységet, mint például a Taoizmus vallása, azt állítja, hogy a tobozmirigy egy „barlangban” található. Ez a rendkívül fontos spirituális központ egy üregesnek tetsző részen található az agyban, de sajnos ez a mirigye a legtöbb embernek nem működik. A lélek kinyitásában és a spirituális fejlődésben kulcsszerepet játszik a tobozmirigy aktiválása.

Aztán ott van a “három napkeleti bölcs”, akik “a csillagot követték” a názáreti szülőhelyéig. A “bölcsek” varázslók [Mágusok] voltak, más néven boszorkánymesterek, mivel a kettő egy és ugyanaz. Ez ismét csak egy fogalom szimbolikus megjelenítése, amit a Spirituális Alkímiából loptak. Akik még újak az okkultban és a meditációban [a valódi spiritualitásban], azok kutassanak és tájékozódjanak még egy kicsit [pl. a Joy of Satan oldalán], de mi akik meditálunk, tudjuk, hogy az összesűrített vril/boszorkányerő, amit a csakrákon keresztül cirkuláltatunk, hasonlatos egy csillaghoz. Ez a valódi jelentése a “csillag követésének”.

A 3-as szám, a 7-eshez hasonlóan [a 7 csakra] megjelenik a három mágusban, és ez az ida, a pingala és a szusumna szimbóluma, a lélek három fő nadijáé, illetve a csakrák három csomóját is jelképezi. A hármas szám fogalma nagyon jelentős volt a pogány vallásokban, amik több ezer évvel megelőzték a keresztény vallást. Az “Ördög Vasvillája”, másnéven a “Trishul” is ezt jelképezi, ami távol-keleti eredetű. A Trishul azt szimbolizálja, amint a kígyóenergia átfurakszik a három granthin. [Lásd Sátáni szimbólumok] A 3-as és 7-es szám sok helyen felbukkan a judeo-keresztény bibliában, eltorzítva és meggyalázva.

A “szűznemzés” egy újabb kicsavart fogalom, valódi jelentése az, hogy a csakráknak tisztának és akadálymentesnek kell lennie ahhoz, hogy a spirituális energia felemelkedhessen és cirkulációba kezdjen. Más szavakkal ez a “tisztaság” valódi jelentése. A kitalált istenséggel való egység az isteni spiritualitást jelképezi, ami a boszorkányerő felemelésével jön létre; nem pedig a kitalált YHVH-t, ami csupán a Dzsentilek rabigába hajtására felhasznált zsidó mágia.

A szélhámos karakter feltételezett megfeszítését nagyjából 18 különböző pogány Istentől lopták, akik egy fáról lógtak. A keresztény bibliában több vers is van, ami azt állítja, a názáreti egy fáról lógott:
Ap. csel. 5:30 – A mi atyáinknak Istene feltámasztotta Jézust, kit ti fára függesztve megölétek.
Ap. csel. 13:29 – És mikor mindazokat elvégezték, a mik ő felőle megirattak, a fáról levéve sírba helyhezteték.

A skandináv Isten, Odin megelőzte Jézust, a Krisztust. Odin egy fáról lógott, és valamiféle halált élt meg, aminek révén tudást szerzett. Az “újjászületés” által gnózisra [fejlett spirituális tudásra] tett szert, mint az egyiptomi Isten, Széth, akit a furka néven ismert keresztre feszítettek.1 A Tarot akasztott emberének is ez a jelentése. Buddha a “Bo Fa” alatt ült. A “Bo” vagy “Boa” jelentése “kígyó”, vagyis a kundalini. A fa az emberi lélek ősi megjelenítéseként is szolgál: a törzs a gerinc jelképe, az ágak a 144.000 nadit szimbolizálják, a levelek és gyümölcsök pedig a meditáció gyümölcseit jelképezik; az életerőt, illetve a lélek és az elme erőit. Tegyük hozzá, hogy Krisna, Marsyas, Dodonian és Zeusz is fáról lógtak. A “144.000” egy újabb zsidó-keresztény bibliai megrontás, aminek a csi-erőhöz, a “boszorkányerőhöz” kapcsolódik.

A judeo-keresztény bibliában közel mindent távol-keleti vallásokból loptak, majd ezeket az információkat megmásították. A feltételezett bibliai teremtés, amiben azt állítják, a kitalált

“Édenkert” Mezopotámiában volt, szándékosan félrevezeti az embereket, hogy ne nézelődjenek a távol-kelet felé, mivel itt kezdődött a civilizáció, és innen származnak a valódi spirituális tanítások. Szomorú, de ezeken a területeken a keresztény fertőzés sok tanítást megrontott.

A latin kereszt nem volt része a kereszténységnek egészen a 7. századig, és a 9. századig nem is ismerték el teljesen. Ráadásul az emberi lélek is kereszt alakú. Ez megmutatja hogyan pusztították el a spirituális tudást, és hogyan helyettesítették értelmetlenségekkel. A kereszt ezen kívül a fontos négy negyedet is jelképezi.

A názáreti állítólagos “keresztre feszítésekor” bekövetkezett napfogyatkozás a spirituális alkímia nigredo állapotát jelképezi, a feketeséget. Ezt a szintet a fekete varjú és a Fekete Nap is jelképezi.

A három keresztre feszítés, középen a názáretivel [a legendában 2 másikat is keresztre feszítettek] egy allegória, a fő szívcsakrát és a három csomót, szanszkritül “granthit” szimbolizálja. A három csomó a gyökér-, szív- és hatodik csakránál van, és ezeket ki kell nyitni mielőtt a kundalini felemelkedhet. A szívcsakra van középen, és ez köti össze a felső és alsó csakrákat.

A názáreti felemelkedik a “mennybe”: a kundalini felemelkedik a koronacsakráig. A Menny, Föld, és Pokol a Taoizmusból származó fogalmak, és mind megelőzték a kereszténységet és a judaizmust. A Menny a hetedik csakra (“koronacsakra”) jelképe. A föld vagy “középső királyság” a szívcsakra, a “Pokol” pedig a gyökércsakra, ahol a tüzesen izzó kundalini kígyó szunnyad.

A “csodák” amiket a kitalált názáreti véghezvitt, egy ALLEGÓRIA és egy FOGALOM, és bemutatja, mire képes a boszorkányerő. A názáreti jóslatai szintén mind a pszichikus képességek ALLEGÓRIÁI, amiket a saját boszorkányerőnk aktiválásával szerezhetünk meg.

A 12 apostol a Zodiákus 12 jegyének korrupciója, és a boszorkánykovent is jelképezik, amiben a názáreti a 13. tag. A kovenben hagyományosan 13 tag van. Az emberi lélekben 13 elsődleges csakra van.

A názáreti állítólag 33 évig élt. Ez egy másik fogalom – a gerincoszlop 33 csigolyája, amik mentén a kundalini kígyó felemelkedik. Ez a boszorkányerő egyik nagy fejlődési lépcsője.

Saját kutatásaim azt mutatták, hogy a kereszténység korántsem “2000 éves”, mint ahogy azt ők állítják. Személy szerint úgy hiszem, a kereszténység az Inkvizícióval érkezett meg. A kutatás arra mutat, hogy a Vatikán a “szürkék”-ként ismert földönkívüliekkel kötött egyezséget: vagyon és hatalom az emberi lelkekért cserébe. Hogy ez sikeres legyen, minden spirituális tudást el kellett pusztítani.

A kereszténység és a kommunizmus nagyon közel áll egymáshoz spirituálisan és ideológiailag. Ez egy eléggé közismert dolog, amit számos gondolkodó is magáévá tett, Thomas Moore-tól Lev Tolsztojig. Kevesen tudják, hogy a világ első szocialista államát Paraguayban alapították meg, és a katolikus Jezsuiták tanításaira alapozták, még azelőtt hogy Marx közzétette volna nézeteit.”

Jézus Társasága” – a vallásos Jezsuita rend – a katolikus egyházban nagyjából olyan szerepet töltött be, mint a KGB a Szovjetunióban.

A fenti idézetek a “Pravdából” származnak, ami a korábbi Szovjetunió Kommunista Pártjának vezető újsága volt. Az idézett cikk címe: “Van különbség a kereszténység és a kommunizmus között?” 2013. 04. 30.

1 The Woman’s Dictionary of Symbols and Sacred Objects” by Barbara G. Walker, Page 54.

8 hozzászólás a(z) Az igazság Jézus Krisztusról bejegyzéshez

  1. Lévai Ferenc szerint:

    Nem hiszek neked. Jézus valóságos és hiteles Lelki Személy. Ami nem valóságos, az a te tanításod. Az anyagi természet három kötőereje közül, a tudatlanság kötőereje dominál benne leginkább. Javaslom elolvasni ,,A Bhagavad-Gíta, úgy ahogy van” c. könyvet, ez kimossa az agyadból a sok marhaságot.

    • Kim Yoo-ra szerint:

      A keresztények és pogányok között lévő nagy különbségek egyike, hogy ti csak “hisztek” valamiben, mi TUDUNK, valódi tudásunk van.

      Nem kell, hogy higgy nekem. Ez nem is hit kérdése. Hiszen ezek egyértelmű tények. Bár nem én írtam ezeket az írásokat, de mindegy, mert teljesen egyetértek velük.
      Ha vetted volna a fáradságot, hogy teljesen végigolvasd az egész kereszténység leleplezését, akkor elvileg értened kellene, hogy “jézus” nem egy valós személy.
      De lehet, hogy te hiába is olvasnád végig, mégsem fognád fel, hiszen teljesen meg vagy fertőzve a judeo-keresztény doktrínákkal.
      Ráadásul úgy néz ki, még zsidó is vagy. A Lévai a Levi zsidó név verziója… Akkor pedig végképp felesleges elolvasnod és megértened mindezt.
      Hiszen ellenségek vagyunk.

      Ha netán mégis dzsentil volnál és szeretnél felébredni, ajánlok minden írást itt ill. a társoldalakon. Valamint Ben Klassen egy nagyon leleplező írását itt:

      The Unavenged Outrage: Christ’s Exsistence Not Substantiated By Historical Evidence

      A Bhagavad-Gíta egy mocskos zsidó könyv, amely tele van elferdített tanításokkal. Kommunizmus ál-spirituális köntösbe bújtatva, ugyanaz az alapja, ami a judeo-kereszténységnek. Ez is teljesen le lett leplezve:

      http://josministries.prophpbb.com/topic7957.html

      Tehát a Bhagavad-Gita mossa be a marhaságokat a szerencsétlen emberek agyába. Tökéletes példája vagy ennek te magad.

      És benned munkál a tudatlanság kötőereje, méghozzá iszonyatosan erősen. Hiszen egy fiktív zsidó archetípust, “jézust” te létező személynek hiszel, holott soha semmilyen valós és hiteles bizonyíték nem volt a létezésére. “Jézus” egy erőteljes gondolatforma, amibe a zsidó mágusok invesztálják a hívők pszichikus energiáit az imákon keresztül. Ezt a rengeteg energiát a zsidók felhasználják és okkult tudás segítségével manifesztálják belőle a terveiket.
      Gondolom hallottál már a gondolat teremtő erejéről…Aki ért valamennyire az okkulthoz, az tudja miről van szó.

      Jézus így a zsidók messiása, hiszen ez az energiafaló gondolatforma segít megvalósítani a zsidó világrendet, amely nem más, mint a kommunista világállam, ahol a dzsentil emberek a zsidók bechipezett rabszolgái. Ez a totális rabszolga-világállam a zsidók hatezer éve dédelgetett talmudikus álma, ami természetesen NEM FOG MEGVALÓSULNI SOHA. Mivel mi, spirituális sátánisták, nem hagyjuk. Folyamatosan spirituális hadviselést folytatunk és a bibliai átkok visszafordítására is végzünk rituálé-sorozatokat, melyek rendkívül hatásosak.

      Nagyon ellenszenvesnek és primitívnek tartom azt, aki ostobán úgy akar vitatkozni valamin, hogy arról szinte semmit nem tud vagy nagyon hiányos a tudása a témával kapcsolatban. Ez pontosan olyan, mintha mi, sátánisták, úgy kritizálnánk a kereszténységet és a többi zsidók által létrehozott “vallást”, hogy nem is ismerjük őket alaposan. Semmi értelme nem volna.
      Tehát buta sértegetés, okoskodás és az ártalmas judeo-keresztény mocsok terjesztése helyett, ha dzsentil vagy, akkor inkább tanulj és informálódj. Ezek az írások ill. ajánlott könyvek/oldalak szinte az egyetlenek az interneten, amelyek valóban leleplezik a zsidókat és gyilkos, hazug programjaikat. Ezt bárki megértheti, miután elolvassa ezeket, ha van egy fél agya.

      Ne is erőlködj a további kommenteléssel, mert nem hiszem, hogy szándékozom elfogadni őket, kiváltképp ha ilyen vakbuzgó, primitív stílusú és zsidókat támogató a tartalma. Ez az oldal a kereszténység ill. a létrehozóik leleplezéséért jött létre, nem azok terjesztéséért. Remélem, ennyi legalább világos.

      • Vilmos Paradi szerint:

        Agressziv, brutális, alpári stílusod nem utal arra, hogy közel állnál a bölcsességhez. Egykedvűen kellene szemlélődnöd.

      • Kim Yoo-ra szerint:

        Az agresszív, brutális és alpári stílusom válaszreakció a zsidó paraziták agresszív, brutális és alpári viselkedésére és tetteire, illetve
        minden szörnyűségükre, amit az emberiség ellen vétettek.
        A felháborodásom és gyűlöletem teljesen jogos és természetes, ennek kifejezése – akár agresszív és brutális stílusban is – szabad választás joga.
        Semmi köze ennek ahhoz, hogy egy ember milyen spirituális fejlődési szinten áll, tehát mennyire bölcs.
        Lehetsz negédes beszédű, bájologhatsz és használhatsz szép szavakat, abszolút irreleváns, ha közben a fiktív zsidó messiásban hiszel
        és szolgálod és segíted az emberiség ellenségét: az élősködő, gyilkos zsidókat.

        Ajánlanám a következő írást:

        https://spiritsoferidu.wordpress.com/2011/10/29/duh-es-gyulolet/

  2. Visszajelzés: A keresztény mise és kapcsolata a zsidó rituális gyilkossággal | Fekete Nap 666

  3. Visszajelzés: Hogyan tévesztik meg a zsidók a dzsentileket? | Fekete Nap 666

  4. Visszajelzés: Jézus, a zsidó archetípus | Fekete Nap 666

  5. aristofilos szerint:

    nagyon jo ez a cikk ! Az emberek hisznek mindenfele mesekben ,plane a vallasosok !!!

Hozzászólás